Un nou an universitar la Universitatea de Vest

Posted on oct. 4 2010 - 8:23am by petre

Agitatie mare pe holurile Universitatii de Vest din Timisoara la inaugurarea noului an universitar. Aproape 26.000 de studenti au intrat incepand de luni in anul universitar 2010 2011.

Tinerii studenti au avut parte de o deschidere ca la carte, in sala Aula Magna Ioan Curea, pe ritmurile traditionalului Gaudeamus Igitur, interpretat de corul Facultatii de Muzica din cadrul UVT. Rectorul Ioan Talpos le-a povestit celor peste 200 de studenti prezenti la inaugurare principalele calitati ale institutiei pe care o conduce si le-a urat bun venit in noul an universitar. Si pentru ca prima zi de scoala nu putea incepe fara un curs, prof. univ. dr. Ion Cotaescu le-a vorbit studentilor despre lumea minerala, splendoarea si misterul acesteia.
Dupa inaugurarea propriu-zisa, tinerii studenti au fost invitati sa-si cunoasca colegii si sa participe la deschiderile pentru fiecare facultate, majoritatea desfasurate in jurul orei 12. La Universitatea de Vest din Timisoara sunt inscrisi in prezent 26.000 de studenti, mai putin cu 10% decat in anul universitar 2009 2010.

Comments

comments

About the Author