Un individ cu cagulă a intrat peste o familie: o fată a fost violată, tatăl ucis și mama legată în baie – ministrul de interne dă asigurări că nemernicul va fi prins

Posted on iul. 2 2021 - 11:34am by petre

O crimă oribilă a avut loc în această dimineață, la Corbu, după ce un bărbat cu cagulă înarmat cu un cuțit a pătruns în casa unei familii, unde a violat o fată de 20 de ani şi l-a omorât pe tatăl care a încercat să o ajute.

Sora cea mică a tinerei de 20 de ani, o adolescentă de 15 ani, a fost cea care a sunat la 112. Martorii spun că agresorul a intrat peste familie în toiul nopţii şi a întrebat care dintre cele două fete este majoră. A luat fata cea mare în dormitor, moment în care tatăl a încercat să-şi apere copilul. Atunci, bărbatul de 41 de ani a fost atacat cu cuţitul.

Soţia bărbatului şi mama fetei violate a fost legată în baie de agresor şi tăiată la o mamă. Deşi era în vizibilă stare de şoc, femeia a spus că nu are nevoie de asistenţă medicală la sosirea echipajelor de poliţie şi ambulanţă.

Femeia susţine că criminalul a spus că soţul ei ar fi avut o aventură cu soţia lui, motiv pentru care a vrut să se răzbune. „Ce-ai făcut şi nu ştiu eu?”, a strigat femeia disperată.

Ministrul de Interne, despre criminalul de la Corbu: „Este vorba despre un dement, un dezaxat. În câteva ore va fi reţinut

 

Ministrul de Interne a reacționt în urma crimei de la Corbu. Aflat în vizită de lucru pe litoral, Lucian Bode a spus că există un cerc de suspecți și că, în câteva ore, suspectul va fi reținut.

„Ancheta este în derulare. Sunt efective de la IGPR, Direcția de Investigatii Criminale, avem un cerc de suspecți. Cred că este vorba de ore în care suspectul va fi reținut. Avem declaratiile a doi martori. În câteva minute de la apelul la 112, colegii noștri au ajuns acolo, dar din păcate este o persoană decedată. Vom vedea care e mobilul crimei: răzbunare, jaf, nu pot să mă pronunț acum. Vom vedea dacă au dispărut din casă lucruri. Cel mai important e ca echipa de la fața locului să identifice autorul și să-l aducă în fața instanței”, a declarat Lucian Bode.

Comments

comments

About the Author