Un criminal periculos este căutat în toată țara după ce a tăiat capul unui om cu drujba

Posted on dec. 26 2022 - 1:38pm by petre

Un criminal periculos, care a decapitat un om cu o drujbă, este liber de mai bine de 48 de ore.

Individul este dat în urmărire națională și forțele de ordine sunt în alertă.

Nenorocirea s-a întâmplat în comuna Călărași, din județul Dolj.

 

Fiul victimei, plecat la muncă în Spania, susține că tatăl lui, în vârstă de 57 de ani, a fost decapitat de tânărul de 25 de ani în timp ce stăteau împreună la un pahar, în seara de Ajun. Martor la crimă a fost și un al treilea bărbat.

 

”În dimineața zilei de 25 decembrie, ora 08.45, polițiștii Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați prin apel de urgență 112, de o femeie, de 50 de ani, din comuna Călărași, cu privire la faptul că, vecinul său, de 57 de ani, este decedat în locuință.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Întrucât au rezultat indicii privind săvârșirea infracțiunii de omor, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Dolj.

În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbați, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

După comiterea faptei, tânărul de 25 de ani a fugit într-o direcție necunoscută, fiind efectuate activități specifice în vederea prinderii acestuia”, se arată în comunicatul poliției.

 

Comments

comments

About the Author