Un bărbat a fost arestat după ce a dat Covid la mai mulți colegi

Posted on apr. 25 2021 - 10:14am by petre

Un bărbat a fost arestat după ce a infectat 22 de persoane cu Covid-19.

Un bărbat din Mallora, Spania, care a infectat 22 de persoane cu Covid-19 și care a continuat să meargă la serviciu și la sala de sport, a fost arestat de polițiști.

Ofițerii de pe insula iberică au început anchetele epidemiologice la sfârșitul lunii ianuarie, după ce un focar de coronavirus a izbucnit în orașul Manacor.

Cu câteva zile înainte de debutul focarului, bărbatul ar fi început să aibă simptome de Covid-19, iar colegii lui au fost îngrijorați, însă el a refuzat să plece acasă.

La sfârșitul zilei, a mers să-și facă un test PCR, dar nu a așteptat rezultatul și a revenit a doua zi la slujba sa și a mers și la sala de sport din apropiere.

La locul de muncă, atât managerul, cât și personalul au insistat să plece acasă pentru că ar putea infecta pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât avea o temperatură de peste 40 de grade, după cum au spus, ulterior, oamenii legii.

 

“Vă infectez pe toți”

Conform raportelor poliției iberice, bărbatul i-a ignorat, ba și-a dat jos masca și a tușit spre colegii lui, pe care i-a amenințat: “O să vă infectez pe toți”.

Când s-a aflat că rezultatul testului PCR este pozitiv, colegii au intrat în panică și s-au testat de urgență. Cinci dintre ei au dat rezultate pozitive și, la rândul lor, au infectat mai mulți dintre membrii familiilor lor, inclusiv trei bebeluși de un an.

La sala de sport, trei persoane care fuseseră în contact direct cu bărbatul au fost, de asemenea, infectate și au transmis virusul membrilor familiei.

Poliția a anunțat că acțiunile individului au dus la un total de 22 de infecții, deși niciuna nu a necesitat tratament spitalicesc.

Comments

comments

About the Author