UIMITOR! Dacăar fi fost doar voturile telespectatorilor, România ar fi primit 10 puncte din Italia și s-ar fi clasat pe

Posted on mai 25 2015 - 5:49pm by petre

Oikotimes.com, unul dintre cele mai cunoscute bloguri despre Eurovision, a publicat rezultatele din finala de la Viena, defalcate pe televoting, respectiv votul juriilor de specialitate, anunțăGândul.info.Televoting

Astfel, se poate observa că, dacăar fi contat doar voturile publicului, Italia ar fi câștigat Eurovision 2015, la mare distanțăde Rusia și Suedia. România ar fi ieșit pe locul 12 dacăs-ar fi ținut cont doar de voturile publicului.

Dacăar fi contat doar voturile juriilor de specialitate, câștigătoare ar fi fost tot Suedia, urmatăînsăde Letonia și Rusia, în timp ce italienii s-ar fi clasat abia pe 6, iar românii – abia pe 21.

Cum televotingul și voturile juriilor de specialitate au contat 50%-50%, în final a câștigat Suedia, urmatăde Rusia și Italia, în timp ce România a fost pe 15.

In Italia, de exemplu, România a fost votatămasiv, aflându-se pe locul al doilea la numărul de sms-suri ceea ce ar fi trebuit să-i aducă10 puncte din partea Italiei, dar deoarece juriul „de specialitate„ a clasat trupa Voltaj pe ultimul loc (26) nu am mai primit nici măcar un punct.

Iatămai jos voturile defalcate, conform oikotimes.com.

Comments

comments

About the Author