Turistă din Germania, sfâșiată de câini pe plajă la Mamaia

Posted on iun. 3 2022 - 10:17am by petre

O femeie în vârstă de 66 de ani, din Munchen, Germania, a fost sfâșiată de o haită de câini, pe o plajă din nordul stațiunii Mamaia.

Când a ajuns la spital, acesta era închis.

Soțul femeii mărturisește că cei doi se plimbau pe plajă, când soția sa a fost sfâșiată de o haită de câini. Femeia și soțul său au mers de urgență la spitalul din Năvodari, unde victima a primit îngrijiri medicale.

„Totul a început pe data de 28.05.2020, ora 09.00, pe plaja de la Mamaia Nord-Năvodari, unde cetățeni străini fiind, trecuți peste 66 de ani, ne plimbam pe plajă. În loc de „Litoralul pentru toți”, sloganul potrivit ar trebui să fie „Veniți la noi, că vă mănâncă câinii”.

Un necunoscut s-a apropiat de noi cu o haită de câini (4-5 animale), spunând să nu ne speriem că nu ne mușcă. După câteva minute, l-am ajuns din urmă pe individ și un câine a atacat-o pe la spate pe soția mea și i-a rupt pulpa. Individul a spus ca nu sunt câinii lui și s-a făcut nevăzut.

 

Am luat-o pe soție și am plecat la spitalul din Năvodari, unde doamnele au curățat rana și ne-au trimis urgent la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța despre care știau că s-a redeschis.

În drumul spre Constanța am intrat la Poliția Județeană care și-a declinat competența pentru cazul nostru și ne-a îndrumat către Primărie și Poliția locală. Fiind weekend, la Primărie nu este nimeni care să preia cazul. Chiar și în timpul săptămânii în orarul normal de funcționare nu ești lăsat să intri. Paza de la intrare te mănâncă mai rău decât câinii. În cel mai bun caz ești trecut pe un tabel și dacă ai noroc primești un răspuns la problema ta după 2-3 săptămâni.

Agentul de la Politia Locală și-a notat cazul și a spus că va încerca să ia legatura cu Serviciul de Ecarisaj, dar de luni încolo, că oameni sunt în weekend și nu pot fi deranjati, potrivit publicației ziuaconstanța.ro citată de Realitatea.net.

Comments

comments

About the Author