Trăiești cu impresia că îți este urmărită adresa IP de către cazinou?

Posted on iul. 11 2022 - 2:35pm by petre

În ultimii ani, preocuparea oamenilor cu privire la persoanele care le pot vedea proprietatea intelectuală a crescut considerabil, deoarece au devenit mai conștienți de daunele care pot fi provocate în cazul în care părți răuvoitoare le obțin. Atunci când un IP se angajează într-o activitate suspectă, contul este adesea oprit în timp ce problema este analizată.

Vom discuta dacă cazinourile online (le poți găsi pe cele licențiate pe Sloturi pe Tocuri) monitorizează adresa IP în acest articol, precum și de ce atât de multe site-uri web – inclusiv cazinouri, case de pariuri sportive și chiar site-uri de călătorii – urmăresc activitatea adresei IP. Ce face ca datele IP să fie atât de valoroase?

Îți pot cazinourile urmării adresa IP?

Ori de câte ori vizitați un site web pe internet, adresa dumneavoastră IP este deschisă pentru ca site-ul să o vadă ca parte a informațiilor schimbate între computerul dumneavoastră și site-ul web. În caz contrar, serverul care găzduiește site-ul nu va ști unde să trimită informațiile (adică, conținutul propriu-zis al paginii).

Cele mai multe site-uri web nu stochează și nu urmăresc în mod activ adresa dumneavoastră IP, ci o folosesc pentru transferul de date, iar atunci când părăsiți pagina, aceasta nu mai este stocată.

Motivul principal este că cazinourile online sunt licențiate pentru anumite jurisdicții și pot oferi jocuri pe bani reali doar persoanelor din acea jurisdicție. Unul dintre beneficiile mascării IP este că puteți păcăli site-urile să creadă că vă aflați într-o altă locație fizică decât cea în care vă aflați de fapt. Prin urmare, autoritățile de reglementare a cazinourilor cer cazinourilor online să urmărească adresa IP a utilizatorului pentru a se asigura că acesta se află într-o locație fizică în care cazinoul este autorizat legal să ofere jocuri de noroc.

Acest „geohacking” este realizat în principal de către escroci – persoane care caută să exploateze cazinoul online într-un fel sau altul – astfel încât cazinourile online sunt motivate să împiedice aceste persoane să se conecteze ilegal.

CUM SĂ EVITAȚI CA CAZINOURILE ONLINE SĂ VĂ URMĂREASCĂ

Este de înțeles că nu toată lumea este încântată de faptul că un cazinou online le urmărește adresa IP – mai ales dacă folosesc unul dintre site-urile cu reputație mai puțin bună. Așadar, cum puteți împiedica cazinourile online să vă urmărească?

Abonați-vă la un serviciu VPN Premium

Cea mai bună modalitate de a ocoli orice urmărire a adresei IP este să folosiți un serviciu VPN premium. O rețea privată virtuală (VPN) va direcționa tot traficul dvs. de internet prin servere criptate – distanțând adresa IP reală și locația dvs. reală de site-urile pe care le accesați.

Acest lucru înseamnă că, atunci când accesați un site, transferul de informații se face între site și serverul criptat al VPN-ului dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că adresa IP pe care site-ul o primește și care crede că sunteți dumneavoastră, este de fapt serverul criptat. Serverul transmite apoi datele de pe site către computerul dumneavoastră, unde le puteți vizualiza în mod normal. Orice interacțiune pe care doriți să o realizați cu site-ul este, de asemenea, transmisă prin intermediul serverului criptat – acționând ca un fel de intermediar între calculatorul dumneavoastră și site-ul pe care îl accesați.

Dacă doriți să faceți acest lucru din motive de confidențialitate, trebuie să folosiți un serviciu premium (plătit). Nu numai că performanța și detectabilitatea acestora (unele site-uri refuză conexiunile de la VPN-uri) sunt mult mai bune decât cele gratuite, dar este probabil ca VPN-urile gratuite să vă urmărească adresa IP și datele și apoi să vândă aceste date unor terțe părți pentru a face bani.

Dezavantajul utilizării unui serviciu VPN este că este împotriva termenilor și condițiilor de utilizare ale majorității cazinourilor online – din cauza cerinței impuse de comisiile de jocuri de noroc de a confirma locația fizică a jucătorilor lor. Dacă vă decideți să utilizați un VPN, faceți acest lucru pe propriul risc, deoarece conturile jucătorilor au fost închise și li s-au confiscat fondurile după ce site-ul a detectat utilizarea VPN.

Utilizați o metodă de plată alternativă

O altă modalitate prin care puteți evita ca cazinoul online să vă urmărească este folosirea unor metode de plată alternative. Metodele de plată online, cum ar fi PayPal, Skrill și Neteller, necesită o cantitate mare de informații și confirmarea identității înainte de a putea fi utilizate – astfel încât utilizarea acestora pentru un cazinou online înseamnă, în esență, confirmarea identității dumneavoastră.

Chiar și metodele mai convenționale oferă furnizorilor o mulțime de informații. De exemplu, în cazul cardurilor de debit/credit – oamenilor li s-a furat identitatea de către persoane care fură informații despre cardurile de credit, provocând multe bătăi de cap bietei persoane care încearcă doar să își folosească cardul online.

Acum, acest lucru nu este o problemă atât de mare pentru site-urile cu cea mai bună reputație din lume, care operează în medii puternic reglementate, cum ar fi Bet365 și Pokerstars. Cu toate acestea, atunci când se utilizează site-uri de jocuri de noroc offshore sau „dubioase”, poate exista un risc mare în a oferi aceste informații.

Alte metode includ opțiunile de plată prin cușcă, dacă sunt disponibile. După cum sugerează și numele, cuștile sunt casieriile cazinourilor de cărămidă și mortar, unde cumpărați jetoane sau le schimbați în numerar. Există cazinouri, cum ar fi Caesars Online Casinos & Sportsbook, care vă permite să vă reîncărcați contul în cadrul unităților lor din Atlantic City. În plus, vă puteți retrage câștigul din aceste cazinouri în numerar fizic. Această opțiune de plată elimină orice cerință de tranzacție online, lăsând adresa dumneavoastră IP privată.

De asemenea, puteți renunța la utilizarea cardurilor de credit și a metodelor bancare online, folosind metodele de plată din unitățile de vânzare cu amănuntul, cum ar fi PayNearMe. Această metodă vă permite să depuneți bani în contul dvs. de cazinou online cu numerar fizic printre unitățile care acceptă acest serviciu.

Comments

comments

About the Author