Tragedie la Timișoara – accident mortal la intrarea în oraș

Posted on mart. 30 2024 - 8:17pm by petre

În data de 30.03.2024, la ora 18:15, în urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112, ISU Timiș  a fost solicitat să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim ajutor în urma producerii unui accident rutier pe Calea Aradului.


În accidentul rutier au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 4 adulți și 2 minori.
La locul evenimentului s-au deplasat din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara o autospecială cu hidroperforare, o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ cu medic și o ambulanță SAJ cu asistent.

În urma evenimentului, o persoană de sex feminin în varstă de 50 ani (pasager), a fost declarată decedată de către medicul SAJ prezent la locul accidentului.

Celorlaltor 3 persoane adulte și celor 2 copii li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind 3 victime [1 adult de sex masculin și cei 2 minori (însoțiți de un adult, sex feminin)] transportate la spital. Un adult de sex masculin a refuzat transportul la spital.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, a condus un autoturism pe banda I dinspre sensul Mahle înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula pe același sens de deplasare, condus de o femeie în vârstă de 47 de ani.

Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul unei femei în vârstă de 49 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 57 de ani și rănirea bărbatului în vârstă de 57 de ani, respectiv a 2 minore, în vârstă de 10 și 12 ani, pasagere în autoturismul condus de femeia în vârstă de 47 de ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Comments

comments

About the Author