Tragedie în vestul țării! Un băiat de 14 ani a zburat cu bicicleta de pe un pod și a murit

Posted on iun. 18 2022 - 11:56am by petre

Incident șocant la Oradea. Un adolescent în vârstă de 14 ani și-a pierdut viața după ce a căzut cu bicicleta, de pe un pasaj rutier.

Băiatul se plimba pe drumul expres al orașului, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi s-a prăbușit în gol aproape 10 metri.

Medicii ajunși la fața locului au încercat să îl resusciteze, dar fără succes.

Tragedia s-a petrecut pe un pod rutier de pe șoseaua rapidă a orașului, în locul în care aceasta traversează o altă stradă, la o înălțime de aproximativ 10 metri. Din motive încă neștiute, băiatul a decis să treacă pasajul folosind marginea de beton, de numai 50 de centimetri, din afara șoselei, prin spatele parapetului metalic. Când a ajuns însă la mijlocul podului, se pare că pedala bicicletei s-ar fi agățat de un stâlp din metal, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Locuitorii din zonă au auzit bubuitura și au ajuns la fața locului.

 

Se pare că băiatul era din altă localitate și venise la Oradea cu sora lui. Un consătean de-al lor, care a trecut pe lângă locul incidentului, l-a recunoscut. Potrivit surselor din anchetă, se pare că adolescentul nu purta cască de protecție. Polițiștii continuă cercetările.

 

Comments

comments

About the Author