Tragedie cumplită la Mall – cel puțin 64 de morți VIDEO

Posted on Mar 26 2018 - 11:48am by petre

Cel puţin 64 de persoane au murit, iar alte zece au dispărut, după ce un incendiu a izbucnit într-un centru comercial din oraşul Kemerovo, aflat în sud-vestul regiunii ruse Siberia, a anunţat luni Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, relatează site-ul agenţiei Tass.

„Din păcate, trebuie să anunţăm că 64 de persoane au murit din cauza incendiului”, a declarat Vladimir Pucikov, ministrul rus pentru Situaţii de Urgenţă.

Bilanţul anunţat anterior era de 53 de morţi. Un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă anunţase iniţial că au fost găsite încă 11 cadavre în zona unde se afla cinematograful. Ulterior a confirmat că autorităţile au descoperit încă cinci trupuri neînsufleţine.

Incendiul a avut loc în centrul comercial Zimnyaya Vishnya, localizat în oraşul Kemerovo, pe bulevardul Lenin, unul dintre drumurile principale ale localităţii. Potrivit relatărilor, focul a izbucnit la etajul al treilea unde se află un cinematograf şi un loc de joacă pentru copii.MAll Incendiu 1 MAll Incendiu

Pompierii au reuşit să salveze 20 de oameni şi să evacueze alte 100 de persoane. Autorităţile au demarat o anchetă în urma incidentului.

Un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă a anunţase iniţial că au fost găsite încă 11 cadavre în zona unde se afla cinematograful. Ulterior a confirmat că autorităţile au descoperit în cinci trupuri neînsufleţine, bilanţul ajungând la 53 de morţi.

Incendiul a avut loc în centrul comercial Zimnyaya Vishnya, localizat în oraşul Kemerovo, pe bulevardul Lenin, unul dintre drumurile principale ale localităţii. Potrivit relatărilor, focul a izbucnit la etajul al treilea unde se află un cinematograf şi un loc de joacă pentru copii.

Pompierii au reuşit să salveze 20 de oameni şi să evacueze alte 100 de persoane. Autorităţile au demarat o anchetă în urma incidentului.

 

sursa: Mediafax, foto AFP,

Comments

comments

About the Author