Tragedie cumplită la i petrecere de Halloween – 153 de tineri morți și mii de dispăruți

Posted on oct. 30 2022 - 3:21pm by petre

O petrecere de Halloween din capitala Coreei de Sud s-a transformat într-un adevărat coşmar, după ce peste o sută de mii de oameni s-au îmbulzit pe o alee îngustă. În busculada care s-a creat la Seul, oamenii s-au călcat în picioare, mulţi au căzut şi n-au mai reuşit să se ridice, sufocându-se sub presiunea celorlalţi. Bilanţul provizoriu arată 153 de morţi, 19 dintre ei cetăţeni străini, şi 82 de răniţi, mulţi dintre ei în stare foarte gravă. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional!

 

Primele imagini cu miliardarii care vor participa la mega-petrecerea de Halloween, la Castelul Bran. Elon Musk şi Angelina Jolie, printre invitaţi
UPDATE 14:45 – Trei militari sud-coreeni, printre cei uciși la Seul


Trei militari sud-coreeni se numără printre cei uciși în cartierul popular al cluburilor de noapte din Seul, Itaewon sâmbătă seara, a declarat un oficial al ministerului coreean al Apărării pentru CNN.

Alți patru militari sud-coreeni au fost răniți în incident și sunt tratați la spital, a adăugat oficialul. De asemenea, a fost confirmat că printre morți se numără un cetățean norvegian și un cetățean din Sri Lanka, precum și două victime japoneze.

UPDATE 14:45 Un francez, printre victimele busculadei de la Seul, iar alţi doi printre răniţi. Majoritatea victimelor au 20 de ani

 

Comments

comments

About the Author