Traficanții de țigări au lovit în plin o mașină a Poliției – Urmărire ca în filme cu focuri de armă în vestul țării

Posted on mart. 31 2023 - 2:45pm by petre

Urmărire ca în filme în vestul țării.
Din primele informații, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 79A, la km 40+050, în apropierea localității Joia Mare din județul Arad.

Numai că imaginile filmate de un șofer de camion și publicate pe Facebook arată cu totul altceva.

„Au intrat într-unul cu BMW-ul, praf l-au făcut. Au intrat în el că nu a vrut să oprească (la semnalele polițiștilor-n.r.), a vrut să întoarcă”, spune șoferul care filmează. Un altul îi spune, prin stație, că polițiștii i-ar fi făcut și lui semn să intre în mașina pe care, până la urmă, au oprit-o din goană. În timp ce cei doi șoferi discută prin stație despre cele întâmplate, polițiștii sunt văzuți încătușând ocupanții BMW-ului oprit pe mijlocul drumului.

un tânăr, de 25 de ani, din Hălmagiu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79/A, între Joia Mare și Buteni, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție, aflată în misiune. În urma evenimentului, a fost rănit ușor (la prima vedere) un tânăr de 22 de ani, pasager în autoturism, care a încercat să fugă de la locul evenimentului. Acesta a fost imobilizat, fiind executat un foc în plan vertical (de avertisment)”, transmit polițiștii arădeni.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool. În autoturism au fost descoperite 50.000 de țigarete (2.500 de pachete), netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Gurahonț, cu propunere de arestare preventivă.
Vineri dimineață au fost puse în executare 7 mandate de percheziția domiciliară, în localitățile Hălmagiu și Vârfurile, la alte persoane bănuite de contrabandă cu țigarete. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie luate măsurile legale.

 

Comments

comments

About the Author