Trafic dificil în mai multe județe din vest și sud, chiar și pe autostradă

Posted on dec. 28 2014 - 6:10pm by petre

Traficul rutier se desfășoarăîn condiții de ninsoare pe drumurile naționale și europene din județele Arad, Alba, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin, Gorj, Vâlcea și Mehedinți, inclusiv pe tronsoane ale autostrăzii A1, informeazăCentrul Infotrafic al Poliției Române.

Ninsoarea se semnaleazăși pe tronsoanele Făget-Lugoj, Timișoara-Arad și Pecica-Nădlac ale autostrăzii A1, unde se acționeazăcu utilaje de deszăpezire și împrăștiere a materialului antiderapant, precum și pe drumurile naționale și europene din județele menționate.

Pe DN1 Brașov-București se circulăîngreunat, pe tronsonul cuprins între stațiunile montane Predeal și Sinaia, mai ales pe sensul de coborâre. De aceea, Centrul Infotrafic recomandăutilizarea rutei ocolitoare DN1A SĂƒcele-Cheia-Ploiești.

Totodată, Centrul Infotrafic recomandășoferilor săevite deplasările, iar în situația în care este neapărat necesar săplece la drum, săse documenteze cu privire la starea carosabilului și condițiile meteo existente și săaibăautovehiculele echipate pentru circulația în condiții de iarnă.

Comments

comments

About the Author