Toată Europa vorbește de lovitura incredibilă dată de dinamoviști Stelei, chiar la ea acasă, la meciul cu Manchester City VIDEO

Posted on Aug 17 2016 - 5:27pm by petre

Toată Europa vorbește de lovitura incredibilă dată de dinamoviști Stelei, chiar la ea acasă, la meciul cu Manchester City VIDEO

Toată presa sportivă din Europa și nu numai vorbește despre lovitura spectaculoasă pe care au reușit-o suporterii dinamoviști împotriva Stelei și nu oricând, ci chiar la cel mai important meci al roș-albaștrilor, partida din playoff-ul Champions Leaque cu Manchester City.

În timpul primei reprize, la tribuna a doua a fost compus de către spectatori, majoritatea fani ai Stelei, mesajul uriaș și uimitor ”Doar Dinamo București”. Cum a fost posibil?

Potrivit ProSport, fost realizată de fapt de ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan şi aprobată chiar de Gigi Becali. Surse din galeria lui Dinamo susţin că patronul Stelei a fost păcălit de câţiva fani ai roş-albilor, care au susţinut că sunt suporteri ai Stelei din Germania şi intenţionează să realizeze o coregrafie 3D, prezentând imagini cu alte coregrafii realizate de galeriile formaţilor din Bundesliga. Iniţial, patronul Stelei a fost reticient, după care s-a oferit să plătească pentru realizarea „spectacolului”.

Vestele colorate au fost plasate pe scaunele de la tribuna a doua de ultraşii din PCH în seara zilei de luni. Aceştia au intrat pur şi simplu pe stadion, fiind lăsaţi de forţele de ordine, obişnuite cu astfel de practici.

Comments

comments

About the Author