Tineri, loviți de mașini pe treceri de pietoni la Timișoara

Posted on ian. 15 2015 - 12:12pm by petre

Doi tineri în vârstăde 19 ani au fost răniți în timp ce traversau strada prin loc marcat și semnalizat corespunzător, pe raza municipiului Timișoara.

La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 11.50, polițiștii Serviciului rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Timișoara.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat căun bărbat de 47 de ani, municipiul mai sus menționat, a condus un autoturism pe strada Brâncoveanu, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton care se afla angajat în traversarea carosabilului regulamentar, pe marcajul pietonal.

Înurma accidentului, pietonul, un tînăr de 19 ani, din Timișoara, a fost rănit grav.

Încursul aceleiași zile, în jurul orei 13.20, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui alt accident rutier pe raza municipiului Timișoara.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat căun bărbat de 33 de ani, din Timișoara, a condus un autoturism pe strada Filipescu, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton care traversa carosabilul regulamentar pe marcajul pietonal.

Înurma accidentului, pietonul, un tînăr de 19 ani, din județul Gorj, a fost rănit ușor.

Înambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporalădin culpă.

Comments

comments

About the Author