Ticăloșie cumplită în Timiș: a violat o fetiță de 5 ani în curtea creșei! Ce au făcut polițiștii cu nemernicul

Posted on Sep 7 2017 - 10:11am by petre

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, în data de 06.09.2017, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Vetișan Andrei Nicolae sub aspectul infracțiunii de viol.

În cursul aceleiași zile, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, au rezultat următoarele:

În data de 02.09.2017, în jurul orelor 14.00, pe raza localității Peciu Nou, în apropierea blocurilor 484, în curtea fostei creșe din localitatea Peciu Nou, jud. Timiș, inculpatul Vetișan Andrei Nicolae ar fi întreținut cu o persoană vătămată minoră (în vârstă de 5 ani) acte sexuale orale, fără ca aceasta să poată înțelege semnificația actelor la care este supusă și fără a exista un consimțământ valabil din partea sa.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi a stabilirii răspunderii penale.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Comments

comments

About the Author