Taximetrist înjunghiat de doi clienți

Posted on mai 24 2021 - 2:16pm by petre

Un taximetrist a fost înjunghiat de doi clienți. S-a întâmplat în municipiul Brașov, iar acum agresorii sunt căutați de poliție. În stare de șoc și plin de sânge, bărbatul a ajuns la cel mai apropiat spital, relatează Realitatea PLUS.

În prezent, starea sa de sănătate este stabilă. Acesta a primit îngrijiri medicale de urgentă, inițial la spitalul din Codlea, apoi la cel din Brașov.

Incidentul s-a petrecut în această dimineață, puțin înainte de ora 5:00. Taximetrisul efectuase o cursă de la Codlea la Sf. Gheorghe, iar în Sf. Gheorge a fost abordat de către cei doi clienți care doreau să jungă la Brașov. Când au ajuns în Brașov, aceștia l-au înjunghiat pe șoferul care a încercat inițial să scape de cei doi agresori.

Bărbatul a suferit multiple răni în zona capului și în zona renală. Deși era grav rănit, avâd chiar și o hemoragie, acesta a reușit să ajungă la spitalul din Codlea.

Potrivit unor informațiile neoficiale, se pare că întreg confliculul ar fi pornit de la faptul că taximetristul nu ar fi fost de acord să îi ia pe cei doi clienți, însă aceștia l-au amenințat, iar când au ajuns în Brașov conflictul ar fi degenerat.

Comments

comments

About the Author