Târgul de Paști nu se mai organizează în Piața Victoriei

Posted on mart. 20 2022 - 5:43pm by petre

 

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara organizează, în perioada 9-27 aprilie 2022, cea de-a XIII-a ediție a Târgului de Paști.

Acesta se va desfășura în Piața Libertății, precum și în câteva cartiere: Freidorf (Piața Petofi Sandor), zona Traian (Biserica Millenium, Parcul Regina Maria), zona Lipovei (Parc str. Holdelor), zona Soarelui (Parc Pădurice).

În vederea derulării activităților comerciale din cadrul târgului, toți cei interesați pot depune în perioada 11-20 martie 2022, între orele 10.00-13.00, la secretariatul Casei de Cultură din Timișoara, cererea de înscriere și documentele solicitate conform Regulamentului privind organizarea Târgului. Documentele pot fi trimise și online, pe adresa de e-mail office@ccmt.ro.

Pot participa:
Persoane fizice: meșteri populari, artiști plastici, ce realizează și comercializează produse handemade și de artă meșteșugărească, în special specifice sărbătorilor pascale: ouă încondeiate, icoane pe sticlă și lemn, sculpturi în lemn și piatră, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramică, produse artizanale, obiecte de sticlă etc.;
Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI), producători sau comercianți de produse nealimentare, specific pascale;
Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI), producători sau comercianți de produse alimentare (pască, cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food).

Activitățile de producere și de comercializare a produselor se vor derula în căsuțele Casei de Cultură, proaspăt recondiționate, și în food-trucks.

Taxele de participare diferă, în funcție de natura activității desfășurate și de produsele comercializate. Artiștii plastici și meșterii populari nu plătesc taxe de participare. Scutiți de taxă sunt și comercianții desfășoară activități în cartiere.
▫️▫️▫️▫️
Vom reveni cu formularul-tip de înscriere și regulamentul târgului.
Acestea vor putea fi descărcate de pe pagina noastră de facebook și de pe www.primariatm.ro

Comments

comments

About the Author