Tânără, atacată la Timișoara pe stradă de un individ mascat!

Posted on mai 22 2024 - 11:36am by petre

Tânără, atacată pe stradă de un individ mascat!

La data de 20.05.2024, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un tânăr, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 01.05.2024, polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 24 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 08:30, în timp ce se deplasa pe o strada din municipiul Timișoara, ar fi fost  ajunsă din spate și împinsă într-o clădire, amenințată cu un obiect tăietor-înțepător de către o persoană necunoscută, un individ cu fața acoperită de o cagulă, în scopul de a sustrage bunuri, deposedând-o ulterior de portofelul pe care l-ar fi avut în rucsac (suma de aproximativ 300 de lei, carduri și acte personale), după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută.

În urma unui complex de activități informativ-operative, desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara, la data de 20.05.2024, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr, în vârstă de 19 ani.

Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 20.05.2024, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

 

Comments

comments

About the Author