Tâlharul de la Lugoj a fost prins în Italia

Posted on feb. 20 2015 - 12:28pm by petre

Un tînăr de 22 de ani, din județul Timiș, urmărit internațional, a fost depistat pe teritoriul Italiei. Pe  numele său magistrații Judecătoriei Lugoj au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru  tâlhărie.

Încursul acestei săptămâni, în urma colaborării cu autoritățile italiene, beneficiind de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R. și cu sprijinul atașatului de afaceri interne din Italia, s-a reușit depistarea unui tînăr de 22 de ani dat în urmărire internațională.

Pe numele acestuia, Judecătoria Lugoj a emis, la data de 13 ianuarie 2012, un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnat la 3 ani și 6 luni de pedeapsăprivativăde libertate pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Tînărul a fost predat de către autoritățile italiene polițiștilor români, fiind introdus, în cursul zilei de ieri, în Penitenciarul Rahova pentru executarea pedepsei.

Comments

comments

About the Author