Sute de garoafe pentru timișorence, din partea unui veșnic cuceritor

Posted on mart. 17 2015 - 10:05pm by petre

Florin Piersic revine la Timișoara pentru a juca un rol de etern seducător și pentru a le oferi spectatoarelor sale sute de flori. Celebrul actor a ales Timișoara pentru a sărbători 10 ani de la premiera unuia dintre cele mai longevive spectacole de teatru în România: „Străini în noapte„, comedie romanticăscrisăde  Eric Assous și regizatăde Radu Beligan. Evenimentul va avea loc luni, 30 martie 2015, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

 

  „Și pentru căe luna florilor, Florin Piersic vrea ca toate spectatoarele săfie întâmpinate, la teatru, cu o floare„, au anunțat organizatorii evenimentului.

 

Vedeta a făcut același gest galant  și anul trecut, dăruind 500 de flori. Și pentru căspectacolul său se joacăla Timișoara mereu cu sala arhiplină, iar segmentul feminin de public este unul fidel și generos, Florin Piersic va veni, de data asta, la Timișoara, cu 600 de fire de garoafe.Piersic (721x481)

Rolul pe care Florin Piersic îl joacăîn piesa „Străini în noapte„ a fost jucat,  la Paris, de Alain Delon:  Pierre, un director adjunct de vânzări, profită  de absența soției, plecatăîn vacanță, și acostează, într-un bar, cu o tînărăsenzuală.  Juliette, interpretatăde actrița Medeea Marinescu, îi acceptăinvitația de a bea un pahar la el acasă, dar adevărata ei identitate  rămâne un mister. Din această  enigmă, din jocul seducției, minciuni și  răsturnările de situație  se naște farmecul  spectacolului.

Biletele pentru spectacolul aniversar costă, în funcție de loc, 50, 60 sau 70 de lei și au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara.

 

 

Comments

comments

About the Author