Surprize la noul mega MALL: vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, ploaie și tot felul de mirosuri

Posted on mart. 13 2015 - 1:45pm by petre

Proiectul noului mega Mall din Timișoara, situat pe Calea Șagului, va avea o suprafațăînchiriabilăde 70.000 metri pătrați, iar unul din principalele puncte de atracție în noul mall va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City, cu 14 săli digitale performante, din care o salădotatăcu tehnologia 4Dx.

„4Dx este una dintre cele mai importante inovații din istoria cinematografiei, oferind o experiențăpentru toate cele cinci simțuri. Noua salădedicatăacestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile și efecte speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran, precum vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, ploaie și mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât și 3D. Cu o capacitate totalăde 2.400 de locuri și o suprafațăde 4.000 metri pătrați, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei”, se aratăîn comunicatul celor de la Nepi.

Potrivit sursei citate, proiectul va cuprinde zone generoase de entertainment și food court, unde timișorenii vor putea alege dintr-o varietate de posibilități de distracție și petrecere a timpului liber. De asemenea, copiilor li se pregătește cel mai mare și complex spațiu de joacădin oraș, iar în interiorul mall-ului va fi amenajat un patinoar, dar și un nou centru de fitness.

Carrefour va deschide în noul mall din Timișoara primul hipermarket din zona de vest a țării, magazinul urmând săse întindăpe o suprafațăde 10.000 metri pătrați.

 

Fondul de investiții Nepi, unul dintre liderii pieței de achiziții și dezvoltare imobiliarădin România, a demarat construcția unui nou complex comercial în sudul Timișoarei, pe terenul de 22 de hectare al fostei fabrici Dermatina, achiziționat de la frații Cristescu (Bega group) într-o tranzacție estimatăde Ziarul Financiar la 15-20 de milioane de euro.Nepi Mall 1 Nepi Mall 2 Nepi Mall 3 Nepi MAll 4 Nepi Mall 6 Nepi mall Timisoara 5

NEPI a cumpărat 18 hectare pentru dezvoltarea unui centru comercial la care lucrările au început anul trecut, în timp ce Dedeman a preluat patru hectare pe care va construi al doilea magazin de bricolaj din oraș al companiei.

„Vom începe cu o primăfazăde 50.000 – 60.000 de metri pătrați care va implica o inves­tiție de 70 – 80 de milioane de euro. Planul nostru este sădeschidem prima fazăa proiectului în luna noiembrie a anului viitor (2015 n.n.)“, a declarat anul trecut, pentru ZF, Martin Slabbert, CEO al NEPI, fond care a ajuns în urma achizițiilor și dezvoltărilor din ultimii cinci ani la un portofoliu imobiliar de circa un miliard de euro.

„Ancora„ noului Mall, care se va numi Shopping City Timișoara, va fi un hipermarket Carrefour.

Așadar, se preconizeazăca noul Mall din Timișoara, care ca depăși ca mărime Iulius Mall, se va deschide în trimestrul 4 al lui 2015, în luna noiembrie.

La aceastăoră, lucrările se desfășoarăîn forță.

Foto: Nepinvest.com – presentation
[EPSB]

Urmareste-ne pe Facebook

[/EPSB]

Comments

comments

About the Author