Surpriza verii! Unul dintre cele mai mari concursuri mondiale de modele, găzduit în Banat!

Posted on iun. 22 2016 - 1:02pm by petre

Unul dintre cele mai mari concursuri de modele vine în România! „Top International Model of The World„ este prestigiosul concurs international care va reuni modele (Miss si Mr) din toate colțurile lumii într-o competiție în urma căreia se va desemna cel mai bun model internațional. Concursul se va desfăsura în perioada 22-31 August și va aduce în Romania modele din SUA, India, Bulgaria, Ucraina, Estonia, Filipine, Africa de Sud, Namibia, Angola, Brazilia, Ethiopia, Nigeria, Marea Britanie, Myanmar, Puerto Rico, Republica Dominicană, Cehia și multe alte țări.

Castingurile pentru Romania încănu s-au încheiat, așa căcei interesați pot săaplice pe site-ul oficial al concursului www.topinternationalmodel.com

Organizatorii concursului au ales ca locație orașul balnear “Băile Herculane„ din Jud. Caraș Severin, ce dateazădin anul 153 d.H, fiind totodatăși o premieră: este prima oarăcând se organizeazăun concurs de aceastăanvergurăîn România. Orașul Băile Herculane a fost ales în special pentru încărcarea istorică, pentru atracțiile din zonăși calitatea aerului (avand aer ionizat negativ precum cel de la altitudini de 2000m).

Pe parcursul celor 10 zile, modelele vor participa la prezentări de modă, cursuri de catwalk, ședințe foto, interviuri dar și multe alte activități ce au ca scop promovarea atracțiilor din zonăprecum: centrul istoric al orașului, Clisura Dunării, Statuia lui Decebal, Porțile de Fier precum și orașul Timișoara.

Concursul “Top International Model Of The World„ este organizat de Robert Cazan, fiind deja la a doua ediție, dupăcea de anul trecut din Benidorm – Costa Blanca, Spania.

 

Robert Cazan – Organizator: “Având experiența editiei de anul trecut, m-am gândit săaducem aceastăformulăde sucess și în România. Scopul concursului este de a schimba experiențăîntre modele din diferite țări, de a învăța lucruri noi și de a le pregăti temeinic pentru a excela în aceastăindustrie. Vor avea zilnic traininguri de defilare, vor învăța care sunt cele mai bune posturi pentru fotografii și vor avea și antrenamente de grup cu Fitness Education School – care se va ocupa de pregătirea modelelor pânăla gala finală„.

Concursul este realizat în parteneriat cu Afrodita Resort & Spa 4* din Herculane, fiind și hotelul unde vor fi cazate modelele internaționale pe perioada concursului.

 

Laura Pătru – Marketing Manager Bacolux Hotels: “Este o placere pentru noi sa fim parteneri la un eveniment atât de important. Suntem onvinși căeste un eveniment bine-venit atât pentru hotel cât și pentru stațiune. Ne vom asigura ca modelele săse simtăbine pe perioada șederii, punandu-le la dispoziție servicii ireproșabile și sperăm noi, de neuitat. Bucătarii noștri deja au alcătuit meniuri speciale pentru modele, menite săsatisfacăsi cele mai exigente gusturi. Văașteptăm pe toti în seara de 30 August în sala de evenimente a hotelului Afrodita Resort & Spa, unde va avea loc gala finală„

 

Gala finalăîn cadrul careia se vor desemna marii castigatori ai concursului (Miss & Mr. Top International Model of The World 2016) va avea loc în data de 30 August 2016 (marti). Câstigătorii vor primi trofeul, banda și titlul de cel mai bun model al lumii. Gala va fi prezentatăîn douălimbi: românăși engleză. Marea surprizăeste prezența prezentatorului Nino Mas din Filipine, fiind foarte cunoscut în lumea concursurilor de modeling, având la activ peste 10 concursuri în care a fost prezentator sau co-prezentator.

Top International Model

Printre alte trofee care se pot câștiga se numară: Miss/Mr. Best Catwalk, Miss/Mr. Best Body si Miss/Mr. Photogenic.

Juriul va fi alcatuit din nume emblematice din industria fashion și modeling atât din Romania cât și din străinătate.

Comments

comments

About the Author