Super petrecere cu Delia, Adrian Despot, Alina „Jais„ de ziua bătrânului Jack Daniel’s în mansarda Bastionului

Posted on sept. 20 2014 - 10:28pm by petre

Dacăe septembrie, e ziua lui Jack. Bătrânul Jack Daniel a împlinit o vârstăvenerabilă, 164 de ani. Dupăcirca douădecenii, în distileriile din Tenessee, a început se produce băutura care avea săfie consacratămai târziu ca  Jack Damiel’s whiskey. Jack Daniel's party Timisoara (12) (721x478)

Asa cum le place producătorilor săspună,  nu este nici Bourbon (varianta americană, din porumb, a scotch-ului scoțian) și nici Scotch. Jack Daniel’s sour mash whiskey este pur și simplu…. Jack!

AICI GALERIE FOTO

Fie căe celebrul black label Old No. 7, Gentleman Jack, Tenessee Honey sau Single Barrel, un Jack e întotdeauna un Jack.

Vineri noaptea, Bătrânul Jack a fost sărbătorit în stil american la Timișoara, în mansarda Bastionului, amenajatăca un magazin de epocădin Tenessee. Clubul timișorean Epic Society a fost mandatat săorganizeze petrecerea aniversarăa lui Jack și a facut-o bine, cu sprijinul infrastructurii de PR pe care producătorul american o are în România.

Atmosfera a fost întreținutăde artiști consacrați: Delia, Adrian Despot (Vița de Vie), Skizzo Skills, Alina „Jais„ & DJ DObrikan, Keo.

Ca sănu văplictisim cu povești, vălăsăm în compania materialelor foto-video de la petrecerea de vineri noapte.

Comments

comments

About the Author