Super-deschidere cu 17 filme la noul cinema IMAX & 4DX din Timișoara! Vezi prețurile și ce filme te așteaptă

Posted on apr. 14 2016 - 9:18pm by petre

Așteptarea a luat sfârși Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, deschide a doua locație din oraÅŸ și cel de-al 23-lea multiplex al companiei în Shopping City TimiÅŸoara, în data de 15 aprilie.

Iubitorii de film sunt invitați săexperimenteze în premierăîn TimiÅŸoara tehnologiile IMAX și 4DX și săse bucure de cele mai noi și mai variate producții cinematografice, la cele mai înalte standarde existente în materie de tehnologie, servicii și nu numai, în cele 13 săli de proiecție.

Prima săptămânăla Cinema City din Shopping City TimiÅŸoara îți aduce adrenalina și emoția a 17 filme, dintre care 4 avanpremiere și 3 premiere, care ruleazăsimultan în cinematograf:

Avanpremiere
“The Huntsman Winter’s War – Războinicul Vînător și Crăiasa Zăpezii„
Un război între surorile regine rivale Ravenna (Charlize Theron) și Freya (Emily Blunt) se pornește dupăce aceasta din urmăsuferăo trădare care îi frânge sufletul. Freya începe săantreneze o armatăde copii care vor deveni războinici cu inimi împietrite, singura regulăimpusălor fiind sănu se îndrăgosteascăniciodată. Eric și Sara, doi războinici ai armatei invincibile menite săo protejeze pe Freya, încearcăsăîși ascundădragostea interzisăîn timp ce luptăîmpotriva reginei malefice, Ravenna. Filmul este disponibil și în format 4DX 3D.

“Mr. Right – Mr. Right. Un iubit…mortal„
Martha (Anna Kendrick) se îndrăgostește de tipul „perfect”, Francis (Sam Rockwell), care se întâmplăsăaibăun defect… fatal: el este un asasin profesionist care îi ucide pe cei care îi dau comenzile de lichidare.

“Risen – Misterul înălțării„
Înanul 33 d.Hr., Clavius, un tribun militar roman, și Lucius, ajutorul său, primesc misiunea de a afla unde a dispărut trupul lui Iisus din mormânt, dupărăstignire.

“Sheep & Wolves – Un lup printre oi„
ÃŽntr-un tărâm magic îndepărtat, pe o pajiște liniștită, o turmăde oi ducea un trăi fărăgriji, pânăcând o haităde lupi se instaleazăîn apropiere. Pentru a-și demonstra abilitățile de conducător și responsabilitatea, tînărul Grey, succesorul haitei, încearcăsăgăseascăo cale săaducăpacea în ținut, și apeleazăla trucurile magice ale unei vrăjitoare neîndemânatice, transformându-se, din greșeală, în berbec.

Premiere
“The Jungle Book – Cartea Junglei„
Din 15 aprilie, celebra colecție de povestiri a lui Rudyard Kipling e lansatăîn format 3D (subtitrat și dublat), IMAX 3D (subtitrat) și 4DX 3D (subtitrat și dublat). ÃŽl regăsești pe Mowgli în junglă, crescut de lupoaica Raksha, devenind prieten la cataramăcu simpaticul urs Baloo, dar și cu precauta panterăneagrăBagheera, pânăcând prezența sa în junglănu mai e văzutăcu ochi buni și este nevoit săplece în căutarea familiei sale.

“The Boss – Șefa„
Michelle Darnell (Melissa McCarthy), un titan al industriei, este trimisăla închisoare pentru ilegalități. Cand iese din închisoare este gata săîși refacăreputația, nerăbdătoare săredevinășefă, și pune astfel bazele unui imperiu al brioșelor.

“Criminal„
Amintirile și abilitățile unui agent CIA decedat, Bill Pope (Ryan Reynolds), sunt implantate unui puÅŸcăriaÅŸ imprevizibil și periculos, Jericho Stewart (Kevin Costner), în încercarea disperatăde a termina o misiune incompletă.

Filme de acțiune/aventură
“Batman v Superman: Dawn of Justice –  Batman vs. Superman: Zorii dreptății„
Din teama căacțiunile lui Superman (Henry Cavill) rămân nesupravegheate, Batman (Ben Affleck), puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului, îl provoacăpe salvatorul adorat al Metropolis-ului. Învreme ce duelul modern e în desfăÅŸurare, un nou pericol global se profilează, amenințând întreaga omenire.

„The Divergent Series: Allegiant – Seria Divergent: Allegiant„
Seria „Divergent„ continuăcu povestea lui Tris și Four. Aceștia se văd nevoiți, împreunăcu Christina, Peter, Tori și Caleb, săevadeze dincolo de zidurile care înconjoarăoraÅŸul Chicago. ÃŽși abandoneazăpentru prima datăprietenii și familia și se expun unor riscuri inimaginabile, pentru a descoperi în cele din urmăadevărul ÅŸocant al lumii din jurul lor.

“Gods of Egypt – Zeii Egiptului„
Muritorul Bek se aliazăcu zeul Horus împotriva lui Set, zeul nemilos al întunericului, cel care a uzurpat tronul Egiptului și a transformat imperiul, odatăpaÅŸnic și prosper, în haos și conflict.

“London Has Fallen – Cod roÅŸu la Londra„
Aflându-se în Londra pentru funeraliile primului-ministru britanic care a murit în circumstanțe misterioase, Mike Banning descoperăun complot menit săucidătoți liderii statelor din lumea occidentalăși săarunce în aer fiecare simbol al capitalei Marii Britanii.

Comedie
“Eddie the Eagle – Eddie Vulturul„
Filmul este inspirat din povestea lui Eddie Edwards, un săritor cu schiurile britanic, care a fermecat lumea la Olimpiada de Iarnădin 1988. Cu ajutorul unui antrenor rebel și carismatic (Hugh Jackman), Eddie a cucerit inimile fanilor din întreaga lume cu prestația sa improbabilăși istorică.

“My Big Fat Greek Wedding 2 – Nuntăa la grec 2„
Un secret al familiei Portokalos aduce personajele îndrăgite din nou împreună. Odatădescoperit, secretul va reuni întregul clan pentru o nouănuntă, mult mai mare și mai… grecească.

Dramă/Thriller
“10 Cloverfield Lane – Strada Cloverfield 10„
Dupăce este implicatăîntr-un accident de mașină, Michelle se trezește în subsolul casei lui Howard (John Goodman), care pretinde căi-a salvat viața dintr-un atac cu arme chimice care ar fi distrus totul afară, și căsingurii alți supraviețuitori sunt el și Emmett (John Gallagher Jr.).

Filme pentru copii
“Zootropolis„
Înmetropola modernăa mamiferelor din Zootropolis, ofițerul începător Judy Hopkins, primul iepuraÅŸ din echipa de poliție, se asociazăcu vulpoiul viclean pe care îl urmărea și lucreazăîmpreunăpentru a demasca o conspirație, descoperind astfel căduÅŸmanii pot deveni cei mai buni prieteni.

“Kung Fu Panda 3„
Continuând aventurile legendare, Po se confruntăcu douăamenințări epice, dar diferite: una supranaturalăși cealaltămai aproape de casă. Astfel, el se vede nevoit săantreneze un sat întreg de urși panda neîndemânatici și caraghioși pentru a-i transforma în cea mai puternicătrupăKung Fu Panda.

“Barbie: Spy Squad – Barbie în echipa spioanelor„
Barbie, împreunăcu prietenele sale, Teresa și Renee, se transformădin gimnaste care se antrenau intensiv în spioane sub acoperire. Fetele atrag atenția unei agenții secrete și sunt recrutate pentru a porni pe urmele unui hoț de bijuterii care nu a putut fi prins pânăacum. Cu ajutorul unor gadgeturi high-tech, a deghizărilor elegante și a animalelor de companie-roboți, fetele își pun mințile ascuțite la contribuție pentru a rezolva misiunea imposibilă.

Prețuri
IMAX
Prețurile biletelor pentru filmele 2D proiectate în sala IMAX sunt 19 lei, de luni pânăjoi, înainte de ora 17.00 și 21 lei dupăaceastăoră. De vineri pânăduminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 21 lei, iar dupăaceastăorăeste de 23 lei.
Prețurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala IMAX sunt de 23 lei, de luni pânăjoi, înainte de ora 17.00, și 25 lei dupăaceastăoră. De vineri pânăduminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 25 lei, iar dupăaceastăorăprețul este 27 lei. Aceste prețuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fărălimită. Ochelarii 3D costă4 lei.
Prețurile reduse pentru filmele IMAX 2D pentru copii sunt de 16.5 lei, de luni pânăduminică, indiferent de oră. Pentru elevi, studenți și persoane cu handicap, prețurile sunt: de luni pânăjoi, înainte de ora 17.00, 17 lei, și 18 lei dupăaceastăoră, iar de vineri pânăduminicăprețul este de 18 lei, înainte de ora 17.00 și de 20 lei, dupăora 17.00. Pentru pensionari prețurile sunt: de luni pânăjoi, înainte de ora 17.00, 15 lei, și 17 lei dupăaceastăoră, iar de vineri pânăduminicăprețul este de 17 lei, înainte de ora 17.00, și de 19 lei, dupăora 17.00.
Prețurile reduse pentru filmele IMAX 3D pentru copii sunt de 19.5 lei, de luni pânăduminică, indiferent de oră. Pentru elevi, studenți, pensionari și persoane cu handicap, prețurile sunt: de luni pânăjoi, înainte de ora 17.00, 21 lei, și 23 lei dupăaceastăoră, iar de vineri pânăduminicăprețul este de 23 lei, înainte de ora 17.00 și de 25 lei, dupăora 17.00. Aceste prețuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fărălimită. Ochelarii 3D costă4 lei.
Prețurile biletelor pentru documentarele 3D proiectate în sala IMAX sunt 15.5 lei, de luni pânăjoi, înainte de ora 17.00, și 17.5 lei dupăaceastăoră. De vineri pânăduminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 21.5 lei, iar dupăaceastăorăeste de 22.5 lei.
Prețurile reduse pentru documentarele 3D proiectate în sala IMAX pentru copii sunt de 15.5 lei, de luni pânăduminică, indiferent de oră. Aceste prețuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fărălimită. Ochelarii 3D costă4 lei.

4DX
Prețurile biletelor pentru filmele 2D proiectate în sala 4DX sunt 29 lei, de luni pânăjoi, înainte de ora 17.00, și 31 lei dupăaceastăoră. De vineri pânăduminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 30,5 lei, iar dupăaceastăorăeste de 32,5 lei.
Prețurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 31 lei, de luni pânăjoi, înainte de ora 17.00, și 33 lei dupăaceastăoră. De vineri pânăduminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 35 lei, iar dupăaceastăorăprețul este 37 lei. Aceste prețuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fărălimită. Ochelarii 3D costă3 lei.

SĂƒli standard
Înaceste săli, prețurile sunt aceleași ca în prima locație Cinema City deschisăîn TimiÅŸoara, în Iulius Mall. Astfel, prețurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 16 lei, de luni pânăjoi, înainte de ora 17.00 și 18 lei dupăaceastăoră. De vineri pânăduminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 17,5 lei, iar dupăaceastăorăprețul este de 19,5 lei.

Prețurile biletelor pentru filmele 3D sunt de 18 lei, de luni pânăjoi, înainte de ora 17.00, și 20 lei dupăaceastăoră. De vineri pânăduminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 20 lei, iar dupăaceastăorăprețul este de 22 lei. Aceste prețuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fărălimită. Ochelarii 3D costă3 lei.

Prețurile reduse pentru filmele 2D pentru elevi, studenți și pensionari, sunt: de luni pânăjoi 14 lei, iar de vineri pânăduminicăprețul este de 15 lei, înainte de ora 17.00 și de 16 lei, dupăora 17.00.
Prețurile reduse pentru filmele 3D pentru elevi, studenți și pensionari sunt: 17 lei de luni pânăjoi înainte de ora 17.00, iar dupăaceastăorăprețul este de 19 lei. De vineri pânăduminică, prețul este de 19 lei, înainte de ora 17.00, iar dupăaceastăorăeste de 21 lei.

Prețurile reduse pentru filmele 2D pentru copii sub 10 ani sunt de: 13,5 lei, de luni pânăjoi și de 14,5 lei de vineri pânăduminicăînainte de ora 17.00; dupăaceastăoră, prețul este de 15,5 lei. Pentru filmele 3D, prețul redus pentru copii sub 10 ani este de 15,5 lei.

Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Despre Cinema City
Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanț de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 16 orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iași, Ploiești, Pitești, Suceava, Târgu Jiu, Târgu MureÅŸ și TimiÅŸoara.

Întotal, Cinema City operează23 de multiplexuri, cu 211 săli și 38.820 de locuri. Cineworld Group este prezent în 9 țări, deținând 217 multiplexuri cu 2.024 de săli, dintre care 29 IMAX și 15 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, și intrând în România în 2007.

Comments

comments

About the Author