Sunteți așteptați la ROVINHUD Wine Show 2017

Posted on Noi 13 2017 - 7:53pm by petre

Ediția 2017 a ROVINHUD Wine Show se va desfășura între 17-19 noiembrie în saloanele Hotelului Timișoara. Timișorenii și nu doar sunt așteptați să deguste vinuri de calitate, evenimentul având scopuri caritabile.afis-rovinhud-2017

ROVINHUD Wine Show promovează vinurile de calitate, creând un spațiu unde putem învăța despre vinuri direct de la creatorii lor și de la specialiști recunoscuți și apreciați din țară și străinătate.

31 de expozanți și nouă master class-uri ne vor ajuta să descoperim vinuri și crame de excepție, să aflăm lucruri noi din această lume minunată a vinului – ne vom lăsa plăcut surprinși de diversitatea vinurilor realizate doar din fetească neagră! – și să ne simțim bine împreună.

Ne dorim ca expozanții, vizitatorii și specialiștii să plece acasă văzând un pic altfel vinul și viața, lăsând în urmã o parte din prejudecăți și schimbându-și atitudinea față de persoanele cu dizabilități. Toți cei implicați voluntar în eveniment – de la ”cărătorii” de răcitoare de vin până la invitații care susțin master class-urile – împărtășesc acest scop comun și o fac, cu atenție și rigoare, în beneficiul persoanelor cu dizabilități de la Asociația Ceva de Spus.

Ediția din 2017 ne va confirma, pentru a patra oară, profesionalismul tinerilor cu dizabilități implicați în organizare – sperăm ca lecția lor de omenie și voință să ne inspire în continuare. Cu siguranță ne va face să așteptăm cu nerăbdare noiembrie 2018.

Comments

comments

About the Author