„Studenta criminală de la medicină” a ieșit din pușcărie – complicele ei cere și el eliberarea la doar la 13 ani de când l-au tranșat în bucăți pe milionarul timișorean

Posted on sept. 2 2022 - 1:45pm by petre

Sergiu Florea, criminalul din căminul Facultății de Medicină din Timișoara, a cerut eliberarea condiționată, la 13 ani după crima din 2009.

 

Sergiu Florea execută o pedeapsă de 19 ani și 8 luni pentru uciderea lui Trifu Schrott, crimă pe care a comis-o în 2009, împreună cu iubita sa de atunci, Carmen Șatran, chiar în căminul Facultății de Medicină.

Complicea sa, fosta studentă Carmen Șatran, ex-Bejan, a fost deja eliberată condiționat.

Acum s-a împlinit și termenul la care iubitul ei de atunci, Sergiu Florea, a avut posibilitatea să solicite eliberarea condiționată, dar magistrații nu au dispus eliberarea acestuia. Mai are posibilitatea să încerce după nouă luni, relatează publicația Arad Online.

Filmul crimei de la Facultatea de Medicină din Timișoara

În timpul procesului, cei doi studenți la medicină au aruncat permanent vina unul pe celalalt. Procurorii au stabilit că ei l-au tranșat pe Trifu Shrottu, in varsta de 65 de ani, chiar în camera de cămin, unde fata urma să întrețină relații sexuale cu el, pentru 500 de euro.

Cum nu s-au înțeles în privinta sumei, tinerii au decis să îl omoare pe client. L-au tranșat, și ca să scape de cadavrul lui au mers la un magazin din oraș, de unde au cumpărat o valiză și niste saci menajeri, unde au fost filmați de camerele de supraveghere.

Urmele de sânge i-au condus pe anchetatori până la locația unde ascunseseră cadavrul ciopârțit, portbagajul unei mașini parcate în fața căminului Facultății de Medicină din Timișoara.

În decursul anchetei, cei doi studenți s-au acuzat reciproc de crimă. Ea a spus inclusiv că se prostitua pentru ca Sergiu să-și cumpere mașină, iar el spunea că ea făcea sex pe bani ca să-și pună silicoane.

sursa: Știrile ProTV

Comments

comments

About the Author