Start la multiculturalitate cu PLAI

Posted on sept. 10 2010 - 12:54pm by petre

Sute de timisoreni sunt asteptati in aceasta seara la Muzeul Satului Banatean pentru o noua editie a Festivalului Plai. Desi vremea nu a tinut cu ei, organizatorii sunt convinsi ca publicul nu se lasa speriat de ploaia de afara.
Cu Dj Vasile ca primul artist care urca pe scena, publicul este deja castigat in prima zi a festivalului. Concertele incep dupa ora 19, iar dupa DJ Vasile vor mai concerta Christoph Pepe Auer Group si Trilok Gurtu.

Descrierile sunt de prisos, deoarece Christoph Pepe Auer a mai fost si anul trecut invitat la Plai, unde a facut un spectacol exceptional.
Tot in aceasta seara, dupa miezul noptii, iubitorii de folk si de blues au parte de un microrecital sustinut de cei de la Centrul Cultural Gong. Seara se incheie cu un spectacol al celor de la Shadows Art la Scena Mica.

Misia aduce din nou muzica fado in Timisoara

Dupa succesul pe care l-a avut cantareata de fado Mariza, cei de la Plai s-au gandit ca ar putea reproduce momentele din anul 2008. De data aceasta au chemat-o insa pe Misia, una dintre cele mai bune voci ale fado-ului din lume, o adevarata ambasadoare a muzicii de acest gen.
Cea de-a doua seara a Festivalului Plai incepe tot cu DJ Vasile si continua cu Misia si cu Ara Dinkjian, unul dintre cei mai influenti muzicieni din Armenia.
Pe langa momentele de exceptie pregatite de artisti pe scena, timisorenii sunt invitati si la evenimentele culturale, al caror program poate fi gasit pe pagina de internet a festivalului www.plai.ro.
Roxana Deaconescu

{becssg}Plai{/becssg}

Comments

comments

About the Author