Șoferul care a omorât-o pe Denisa și i-a nenorocit soțul a fost lăsat liber

Posted on iul. 6 2021 - 10:37pm by petre

A omorât o tânără de 20 de ani, pe soţ l-a băgat în comă, iar el este încă liber.

Este decizia magistraţilor în cazul şoferului de 20 de ani din Baia Mare, care, într-o clipă, a distrus destinul a doi tineri abia căsătoriţi.

Şi, mai grav, bărbatul nu era la prima abatere.

 

Două zile s-a luptat pentru viaţa ei tânăra de 20 de ani. Însă, rănile au fost mult prea grave. Era intubată. Suferise deja o amputare a piciorului, iar organele interne erau zdrobite. „Ruptură de splină, de rinichi. După o lungă comă şi un infarct, azi noapte a decedat”, a declarat Alexandru Oros, managerul Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Soţul ei, transferat la o clinică din Cluj, este stabil, conştient, însă prognosticul este în continuare rezervat. Îşi aminteşte întreg coşmarul. „Ştie absolut tot ce se întâmplă. Am vorbit şi despre şofer. I-am spus tot ce s-a întâmplat. Aşa sunt legile la noi”, spune Andrei Varga, fratele bărbatului lovit de maşină.

 

„În urma decesului uneia dintre victimele accidentului rutier, poliţiştii au continuat urmărirea penală faţă de suspect sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă”, a declarat Ionela Cozma, de la IPJ Maramureş. „Nu mai suntem capabili de nimic. O mare tragedie. Ei suferă şi el se plimbă unde vrea, face ce vrea”, mai spune Andrei Varga. Decizia a fost contestată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Comments

comments

About the Author