ȘOCANT! Zgârie-nori în flăcări în Dubai! VICTIME! VIDEO

Posted on dec. 31 2015 - 8:31pm by petre

Incendiu puternic la un hotel din Dubai situat lângăcea mai înaltăclădire, Burj Khalifa.

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, într-un hotel situat în centrul oraÅŸului Dubai, în Emiratele Arabe Unite, chiar în piața în care urma săaibăloc un spectacol de artificii de Revelion, în urma căruia o persoanăa decedat și alte 14 au fost rănite.

UPDATE: Cel puțin o persoanăa murit, iar alte 14 au fost rănite într-o busculadăprodusăîn timpul evacuării hotelului de 63 de etaje cuprins de flăcări la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, anunțăsurse oficiale citate de postul Al Arabiya.

Potrivit unor oficiali regionali, în timpul evacuării sutelor de persoane din hotel a avut loc o busculadăîn urma căreia o persoanăa făcut stop cardiac și a murit.

Alte 14 persoane au fost rănite în busculadă, una fiind în stare gravă.

Incendiul din Dubai afecteazăun hotel de cinci stele care are 63 de etaje, anunțăGuvernul regional.

Pompierii au anunțat căfocul este sub control în proporție de 90 la sută.

Conform Serviciului protecției civile, întregul hotel a fost evacuat, iar flăcările, care s-au întins pe sute de metri în înălțime, au fost doar în exteriorul clădirii.

UPDATE: Incendiul declanÅŸat la hotelul din Dubai nu s-a soldat cu victime, a anunțat un oficial al apărării civile, la postul de televiziune Al Arabiya, potrivit Reuters. Ceremoniile de Anul Nou se vor desfăÅŸura în continuare, au anunțat autoritățile din Dubai.

Un incendiu puternic a avut loc într-o clădire din Dubai, situatăaproape de cea mai înaltăclădire, Burj Khalifa, informeazăbbc.com.

Clădirea a fost mistuităde flăcări chiar în ajunul Anului Nou, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri. Incendiul a avut loc în timp ce oraÅŸul se pregătea săîntîmpine noul an, iar momentan cauza incidentului este ncelară.

Flăcările s-au extins pe 20 de etaje și momentan nu se știe dacăsunt victime.

Comments

comments

About the Author