ȘOCANT! Adolescentă, strangulatăîn parc!

Posted on feb. 28 2015 - 10:16pm by petre

Martorii și polițiștii ajunși la fața locului estimeazăcăfata ar avea în jur de 16-17 ani, însănu a fost găsit niciun act de identitate asupra acesteia, astfel cădeocamdatănu a fost stabilităidentitatea.

O adolescentăa fost găsitămoartăîn Parcul Copou din municipiul Iași, sâmbătădupă-amiază, polițiștii încercând săstabileascădacăeste vorba despre o crimăsau despre o sinucidere, principala ipotezăfiind însăcăfata ar fi fost ucisă.banda politie

Cadavrul fetei a fost găsit în Parcul Copou din Iași, trecătorii sunând la 112.

„Înmomentul în care echipajul SMURD a ajuns la fața locului, fata era în stop cardio-respirator. Tînăra avea urme de strangulare, dar pânăacum nu se știe dacăși le-a provocat singurăsau dacăeste vorba de altcineva„, a declarat corespondentului MEDIAFAX prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași.

Echipajul SMURD a încercat timp de o orăsăresusciteze pe fată, însăaceasta nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de Poliție, care au stat de vorbăcu martorii aflați în parc la momentul respectiv, ancheta fiind preluatăde către un procuror criminalist, care încearcăsăstabilascădacăeste vorba despre o crimăsau despre o sinucidere.

„Am fost sesizați prin 112 căo fatăa fost găsităinconștientăîntr-un parc din Iași. Polițiștii s-au deplasat de urgențăla fața locului. A ajuns și un procuror criminalist care coordoneazăîn prezent cercetările“, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author