Sinistru! Ucigașul din avion plănuia de mult un masacru!

Posted on mart. 28 2015 - 1:23pm by petre

Copilotul zborului Germanwings 4U9525, Andreas Lubitz, i-a spus fostei sale prietene căplănuiește ceva atât de atroce încât numele lui va fi cunoscut de toatălumea, iar femeia a povestit cătînărul se trezea uneori noaptea urlând „ne prăbușim!”

Fosta iubităa lui Andreas Lubitz a declarat pentru o publicație germanăcăbărbatul i-ar fi spus anul trecut, pe un ton amenințător: „ÃŽntr-o zi voi face ceva ce va schimba tot sistemul și atunci toți îmi vor ști numele și și-l vor aminti”, informeazădailymail.co.uk citatăde Mediafax.Andreas Lubitz

Când a aflat de prăbușirea de marți a zborului Germanwings 4U9525, femeia și-a amintit de profeția amenințătoare a lui Lubitz. „Nu am știut ce vrea săspună, dar acum am înțeles”, a declarat fosta iubităa copilotului pentru ziarul german Bild.

Problemele personale și comportamentul ciudat erau atât de grave, încât femeii i s-a făcut fricăși a decis săse despartăde Andreas Lubitz. „Când am aflat despre prăbușirea avionului, în minte au început sămi se deruleze cuvintele pe care mi le spusese”, a spus femeia.

Dacăel „a făcut acest lucru” este „pentru căa înțeles cădin cauza problemelor sale de sănătate marele lui vis de a lucra la Lufthansa în calitate de căpitan și pilot pe curse de lung curier era practic imposibil”, susține ea, potrivit interviului publicat de Bild.

Germanwings, compania germanăcăreia îi aparținea avionul prăbușit, este o filialălow cost a Lufthansa.

Tînăra afirmăcăs-a despărțit de Andreas Lubitz „pentru cădevenea din ce în ce mai clar căavea o problemă. Întimpul discuțiilor claca și țipa la mine.

Potrivit dailymail.co.uk, autoritățile vor dori, cel mai probabil, săvorbeascăcu fosta iubităa copilotului pentru a obține detalii despre starea de spirit a acestuia. Copilotul și femeia au avut o relație timp de șapte ani și au locuit împreunăîntr-un apartament la periferia orașului Dusseldorf. Unele relatări de presăvorbesc despre faptul căcei doi ar fi fost logodiți și ar fi existat planuri pentru a se căsători în 2016.

Andreas Lubitz ar fi comandat douăautomobile Audi pentru sine și iubita sa cu puțin timp înainte de tragedie, într-o încercare disperatăde a o convinge săse întoarcăla el, dar femeia ar fi respins cererile acestuia și doar o mașinăa fost livrată.

Informațiile uimitoare referitoare la o posibilăplănuire îndelungatăa prăbușirii deliberate a avionului Airbus A320 dau greutate relatărilor referitoare la faptul căLubitz a ascuns afecțiunile medicale de care suferea și care l-ar fi făcut inapt de zbor, comenteazădailymail.co.uk.

Vineri, anchetatorii germani au anunțat căbărbatul ar fi trebuit săfie în concediu medical în ziua prăbușirii avionului. Scutiri medicale au fost descoperite la domiciliul lui Lubitz, inclusiv una pentru ziua accidentului, iar spitalul universitar din Dusseldorf a confirmat căLubitz a fost pacient al instituției medicale în ultimele douăluni, dar nu a dat publicității date despre motivele internării.

Daily Mail relateazăcăAndreas Lubitz ar fi cunoscut foarte bine regiunea din Alpii francezi în care s-a prăbușit avionul Germanwings, dupăce ar fi efectuat un curs de planorism în zonă.

Andreas Lubitz a lucrat ca însoțitor de zbor timp de aproape un an înainte de a deveni pilot și a fost tachinat de colegii săi pe aceastătemă. Unii membri ai echipajelor aeriene îi spuneau „Tomato Andi” (Andi suc de roșii, n.r), o referințăla sucul preferat de mulți pasageri.

Presa a mai scris căbărbatul pasionat de fitness urma un tratament pentru problemele de sănătate mintalăși s-ar fi temut călicența de zbor i-ar fi fost ridicatădacăoperatorul aerian ar fi aflat despre căderile sale de ordin psihologic.

Potrivit unor informații publicate de presa germană, cel puțin doi medici i-ar fi acordat scutiri medicale pentru ziua în care a avut loc accidentul. Anchetatorii ar fi găsit la domiciliul lui Lubitz și alte scutiri medicale, eliberate pentru zile în care bărbatul s-a aflat la manșa avioanelor Germanwings. Poliția a anunțat că, cel puțin deocamdată, nu a fost găsit niciun mesaj referitor la sinucidere.

Un oficial al Germanwings a declarat pentru Daily Mail căoperatorul aerian nu știa de nicio scutire medicalăși căera responsabilitatea lui Lubitz săanunțe compania cănu este apt de zbor.

Președintele companiei Lufthansa, Carsten Spohr, a declarat joi căLubitz a trecut testele de sănătate și era apt de zbor. El a precizat însăcăîn urmăcu șase ani, când Lubitz începuse pregătirile pentru obținerea licenței de pilot comercial, a întrerupt cursurile pentru câteva luni. El a adăugat că, dacămotivul era de naturămedicală, regulile germane privind respectarea vieții private ar fi împiedicat dezvăluirea acestor informații.

Biroul federal al aviației (LBA) din Germania a cerut vineri companiei Lufthansa săofere acces la dosarul medical al lui Andreas Lubitz, relateazăagenția DPA în pagina electronică.

Dosarul medical ar urma săfie ulterior transferat anchetatorilor francezi, a declarat un purtător de cuvânt al LBA.

Andreas Lubitz, în vârstăde 27 de ani, este suspectat căa provocat intenționat prăbușirea avionului Germanwings, marți, într-o regiune muntoasădin sudul Franței. Procurorul din Marsilia a declarat joi căLubitz a refuzat să-i dechidăușa pilotului și a acționat butonul de coborâre a aeronavei, ceea ce poate fi interpretat drept o intenție de a distruge acest avion. Toate cele 150 de persoane de la bord au murit în urma prăbușirii avionului.

surse: Mediafax, Telegraph.co.uk

Comments

comments

About the Author