Se vinde un pachet de acțiuni la RCS&RDS

Posted on sept. 29 2014 - 9:45am by petre

Sfetozar Bugarszki, unul dintre cei mai importanți acționari individuali ai companiei de cablu RCS& RDS, care a contribuit la dezvoltarea operatorului la finele anilor ’90, dar nu mai este în prezent implicat în manage­ment, a scos la vânzare – printr-un anunț publicat în ediția de astăzi a ZF – un pachet de 6% din titlurile RCS Manage­ment – compania care îi grupeazăpe toți acționarii români ai gigantului de pe piața de cablu. Prin participația la RCS Management, Sfetozar Bugarszki controlează3,59% din compania RCS&RDS.

„Subsemnatul Bugarszki Sfetozar vând participațiile deținute la societatea RCS Management SA – acționar la societatea RCS&RDS SA, reprezentând 6% din capitalul social al societății, cu prețul de 60.000.000 euro“, conform anunțului care apare în ediția de astăzi a ZF.

Dacătranzacția s-ar realiza la acest preț RCS&RDS ar fi evaluatăla 1,7 mld. euro. Oferta de vânzare a acțiunilor la RCS Management a fost transmisăinițial către Zoltan Teszari, acționarul majoritar al companiei de cablu, dar acesta nu a transmis niciun răspuns, a declarat pentru ZF Maria Lavinia Tec, avocatul desemnat de Sfetozar Bugarszki săgestioneze vânzarea acțiunilor.

sursa: ZF. ro

Comments

comments

About the Author