Se întâmplă în România – un bărbat a sunat la 112 să reclame dispariția mamei – femeia era moartă și îngropată de câteva zile

Posted on iul. 9 2021 - 5:17pm by petre

Un bărbat din Botoşani a sunat la 112 să reclame faptul că mama sa, în vârstă de 81 de ani, a plecat în mod voluntar de acasă şi nu s-a mai întors.

 

Un bărbat din Botoşani a sunat la 112 să anunţe dispariţia mamei sale. Oamenii legii au descoperit că femeia era moartă şi îngropată de câteva zile

Oamenii legii au demarat rapid activităţi operative specifice, semnalmentele persoanei reclamate ca dispărută fiind comunicate inclusiv mass-media.

Femeia dispărută, moartă de câteva zile

Doar că după cercetări amănunţite, poliţiştii au descoperit că femeia este moartă din data de 30 iunie 2021 și respectiv înhumată, neexistând prin urmare niciun temei pentru sesizarea dispariției acesteia.

 

Neexistând suspiciuni cu privire la decesul femeii, anchetatorii au decis sancţionarea contravenţională a bărbatului pentru alertarea nejustificată a poliției, în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Comments

comments

About the Author