Se anunță prima candidatură independentă pentru fotoliul de primar la Timișoara

Posted on iun. 4 2019 - 8:02pm by petre

În paralel cu desfășurarea competiției interne a USR penru a desemna un candidat la funcția de primar al Timișoarei, în alegerile din 2020, iatp că încep să se promoveze și candidaturi independente.

Unua dintre acestea este cea a lui Alex Mihai Dascălu.

Alex Mihai Dascalu
Iată mesajul către timișoreni al acestuia:

 

”Candidatura mea pentru alegerile de anul viitor, pentru funcția de primar nu a fost un moft personal, ci mai degradă un crez sincer și o promisiune, de a face pentru oraș și timișoreni, exact ce aș face la mine acasă pentru mine și familia mea, pentru ca fiecare dintre noi să trăim simțindu-ne ca ACASĂ!Timișoara poate deveni locul în care să spunem cu toții că suntem ACASĂ, pentru că acasă este locul în care ne simțim cel mai bine indiferent că suntem pietoni, bicicliști, șoferi sau călători în mijloacele de transport în comun!

Timișoara trebuie să devină acel oraș în care arta, cultura, tradițiile și istoria se îmbină într-o armonie sublimă pentru ca viața noastră să fie una de calitate!

Timișoara trebuie să devină orașul verde, cu suprafețe mari de spatii verzi, cu terase verzi, cu fațade vegetate, cu stații ale mijloacelor de transport în comun îmbrăcate în haine veri, prin care să fie redus efectul de insulă urbană pe timpul verii, dar și sa permită dezvoltarea unor ecosisteme care să ne ajute în lupta cu insectele!

Timisoara trebuie să devină orașul în care să ne putem petrece timpul liber cu familia și prietenii indiferent că este vară sau iarnă, într-un parc de distracții și într-un aquapark!

Timișoara trebuie să devină orașul în care unitățile de învățământ trebuie să fie moderne și de calitate, pentru că tinerii de astăzi vor fi viitorul nostru de mâine!

Timișoara trebuie să devină orașul în care unitățile sanitare să acorde servicii medicale de calitate, pentru că sănătatea noastră este cel mai de preț cadou!

Timișoara are nevoie de o administrație publică locală eficientă, aflată doar în slujba cetățeanului, funcționând în baza principiilor de legalitate și transparență decizională!

În calitate de primar (dacă voi avea susținerea dumneavoastră) vreau să fiu principalul partener și prieten de încredere pentru fiecare timișorean!”

Comments

comments

About the Author