Scene ireale: un polițist și soția lui s-au luat de mână şi au sărit împreună de la etajul doi ca să scape de flăcările care le-au cuprins apartamentul

Posted on mart. 23 2022 - 4:19am by petre

Incendiu de proporţii în Baia Mare

. Doi soţi s-au aruncat de la etajul doi al blocului în care locuiau, după ce apartamentul lor a fost înghiţit de flăcări.

Bărbatul, poliţist la Rutieră, era de serviciu şi s-a întors în grabă acasă, după ce soţia l-a sunat să-i povestească despre iadul în care este captivă. A ajuns la ea, în ultima cameră în care nu ajunsese focul, a luat-o de mână şi au sărit împreună pe geam. Vă avertizăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

În timp ce se afla la serviciu, poliţistul a foist sunat de soţia sa. Cu lacrimi în ochi şi vocea tremurândă, înconjurată de flăcări, femeia i-a povestit despre dezastrul care s-a abătut asupra casei lor.

 

Bărbatul a lăsat totul baltă la serviciu şi a plecat într-un suflet să-şi salveze soţia. A gasit-o în ultima cameră a apartamentului, unde se refugiase din calea flăcărilor. Şi-au dat seama că nu mai pot ajunge pe casa scării, au decis să sară împreună pe geam, deşi locuiesc la etajul 2.

 

ISU Maramureş: În urma incendiului au rezultat două victime care au fost transportate la spital, De asemena pompierii au evacuat 13 persoane de la etajele superioare.

Incendiul s-a extins şi la un apartament de la etajul 3, dar şi la mansardă, iar restul blocului a fost inundat de fum. Un vecin în vârstă de 80 de ani a ajuns şi el la spital, după ce a suferit un atac de panică.

sursa: Observator News

Comments

comments

About the Author