SCANDALOS! Vezi cum se poartăangajații unei firme de transport cu coletele românilor! Imaginile au revoltat internetul

Posted on apr. 14 2015 - 1:22pm by petre

Potrivit publicației Ora de Siubiu, în spațiul virtual au apărut o serie de imagini în care niște indivizi, posibili angajați ai unei mari firme de transport internațional, își bat joc de coletele pe care le transortă, aruncându-le într-un mod incredibil dintr-o mașinăîn alta.

Ora de Sibiu posteazăși un filmuleț primit de la un cititor, unde se observăcîțiva lucrătorii firmei respective care manipuleazăcolete dintr-un microbuz într-o remorcăa unui autocar într-un mod scandalos. Aceștia le trântesc pur și simplu, chiar dacăpe colete scrie mare „FRAGIL„.colete-aruncate-atlassib orasibiu

Înimaginile postate de un român care lucreazăîn Germania, se vede și se aude clar cum coletele sunt aruncate cu forțăși trântite în remorca unui autocar.

Coletele aparent nu sunt preluate de nimeni în remorcă, ci aruncate pur și simplu la nimereală. Vălăsăm săurmăriți imaginilie și sătrageți concluziile care se impun.

Sursa: http://www.oradesibiu.ro/2015/04/08/video-alte-colete-trantite-si-aruncate-cu-nepasare-dintr-o-remorca-in-alta-de-angajati-atlassib/

Comments

comments

About the Author