Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța – câțiva de cetățeni fără certificat Covid s-au confruntat cu forțele de ordine

Posted on dec. 4 2021 - 12:18pm by petre

Un grup de femei și bărbați s-a încăierat, vineri seara, cu forțele de ordine la intrarea în parcul arheologic din Constanța, unde se desfășoară Târgul de Crăciun, în încercarea de a intra fără certificat verde.

 

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, un grup restrâns de bărbați și femei a provocat un scandal în parcul arheologic din Constanța.

„Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine. Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc”, spun reprezentanții Primăriei Constanța, potrivit Mediafax.

Forțele de ordine au intervenit pentru restabilirea ordinii publice.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author