Scandal în avionul București – Amsterdam! Un român violent a fost aproape de provoca o aterizare de urgență

Posted on mai 1 2015 - 4:14pm by petre

Un român pasager al unei curse Tarom pe ruta București – Amsterdam a început săfacăscandal la bord și a fost imobilizat în scaun, de alți pasageri, pânăla încheierea cursei.

Evenimentul s-a petrecut pe cursa RO 363, OTP-AMS, de miercuri, (ora decolare 15.20) și a fost raportat de membrii echipajului dupăaterizarea pe aeroportul de plecare, potrivit unui comunicat Tarom.Tarom (721x481)

Unul din pasageri a început săstrige, neinteligibil, către membrii echipajului și ceilalți pasageri, fiind avertizat, conform procedurii, atât verbal, cât și în scris, de echipajul de cabinăși a comandantului aeronavei cu privire la posibilitatea de a solicita aterizarea de urgențăpe un aeroport de pe rută.

Dupăaceastăavertizare, pasagerul a dovedit o oarecare înțelegere a situației însădupăaterizare a devenit din nou violent fapt care a generat intervenția spontanăa câtorva pasageri pentru a-l calma. Aceștia l-au imobilizat în scaun, cu centura de siguranță.

Comandantul aeronavei a solicitat asistența autorităților aeroportului Schipol, iar pasagerul a fost preluat de către acestea.

Zborul 363 a aterizat la timp pe aeroportul din Amsterdam iar zborul de întorcere AMS-OTP a avut o întârziere de 30 de minute.

Compania Tarom va raporta incidentul către autorități in conformitate cu reglementările în vigoare.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author