Șase copii loviți pe trecerea de pietoni

Posted on dec. 21 2022 - 11:31pm by petre

Şase copii au fost loviţi de un autoturism, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara.

În urma accidentului, un copil de 11 ani este resuscitat de echipajele medicale, alţi patru au fost duşi de urgenţă la spital cu ambulanța, iar un al şaselea a fost dus la spital de familie.

 

„Astăzi, în jurul orei 22.00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, un conducător auto a accidentat șase tineri, pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei. La scurt timp, în urma declanșării activatilor specifice, a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzănești, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, care nu posedă permis de conducere, bănuit de comiterea evenimentului rutier. Acesta va fi condus la sediul Poliției, pentru cercetări și i se vor recoltata probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Trei tineri dintre tinerii răniți au fost transportați cu ambulanța la UPU Petroșani, iar ceilalți trei au fost duși la UPU Petroșani de către părinții acestora, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

”În urmă cu puţin timp, la Petroşani, 6 copii au fost răniţi de un autoturism, pe o trecere de pietoni. Au fost alocate de urgenţă trei ambulanţe SMURD şi trei ale SAJ. Din primele informaţii primite rezultă că până în momentul de faţă, 3 copii au fost transportaţi de către SAJ Hunedoara la Spitalul Municipal Petroşani şi unul de către echipajul SMURD”, transmite ISU Hunedoara

Comments

comments

About the Author