S-a aflat cauza incendiului devastator de la Timișoara – mansarda unui bloc, mistuită de flăcări – zeci de oameni au rămas fără locuință IMAGINI

Posted on mart. 13 2022 - 12:41pm by petre

 

UPDATE

În urma cercetărilor efectauate la fața locului, a fost stabilită cauza probabilă a incendiului de la mansarda imobilului amplasat pe strada Mehadia, nr. 12 din Timișoara.
Aceasta este *efectul termic al curentului electric de la conductorii electrici din podul mansardei amplasați pe material lemnos*.

ISU Timis – incendiu mansarda – , ora 06:37, am fost informati de producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia, nr 12, Timișoara.

A fost alertat Detasamentul 1 si Detasamentul 2, acestea deplasandu-se cu toate fortele la locul interventiei. Incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafata de aproximativ 1300 mp.

Primele echipaje ajunse la fata locului au costituit echipe de cautare salvare, acestea evacuand un numar de aproximativ 60 de persoane. Cu ora 07:00 a fost activata grupa operativa.In urma informatiilor primite de la echipajele din teren, au fost alertate echipaje de la toate subunitatiile ISU.

 

După stingerea incendiului de către ISU Banat, au rămas fără locuință câteva zeci de persoane. După ce o parte din aceștia au luat legătura cu apropiați și prieteni în vederea cazării, au rămas de relocat pe moment o familie compusă din doi adulți și un copil. Aceștia sunt cazați la căminul unui liceu din Timișoara, unde avem pregătite 15 camere cu câte 2 sau 4 paturi.

 

Forte participante: 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 11 autospecialedestingere, 2 Autoscari, 5 SMURD, 2 SAJ, 4 ofiteri, 56 subofiteri

 

Comments

comments

About the Author