S-a aflat ACUM ce va face Băsescu dupăterminarea mandatului

Posted on oct. 23 2014 - 11:54am by petre

Președintele Traian Băsescu a declarat, joi, înaintea plecării la Consiliul European, căa doua zi dupăterminarea mandatului va deveni membru al Partidului Mișcarea Popularăși căintenția sa este de a construi un partid nou, pentru ca în 2016, românii săaibă”o alternativăcurată”.

Băsescu a precizat căElena Udrea l-a întrebat ce poate săspunădespre intențiile sale de a doua zi dupăterminarea mandatului, ținând cont căa „fost întrebatăîn conferințe”.

„Voi deveni membru PMP, și intenția este săconstruiesc un partid nou. Dacăvăaduceți aminte, am mai dat aceastămotivație, căpartidele vechi, cele care au funcționat din 90 pânăacum sunt toate compromise, și aveți proba evidentăcătoate sunt compromise. Trebuie o construcție nouăși trebuie analizatăfoarte bine și posibilitatea de a și aduce oameni noi”, a anunțat președintele Băsescu.

El a precizat că”PMP s-a pricopsit cu parlamentari chemați în instanță, în condițiile în care nu existau, la vremea când aceștia oameni au intrat în PMP, o acțiune sau alta care i-a făcut suspecți pentru procurori”.

„Asta e o lecție căun partid nou trebuie construit cu oameni noi, în așa fel încât în 2016 români săaibăo alternativăcurată”, a mai comentat șeful statului.

Președintele Traian Băsescu se va înscrie în PMP pe 22 decembrie, a declarat, miercuri, într-o conferințăde presă, președintele PMP, Elena Udrea.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author