Ryanair lansează o promoție extraordinară de Ziua Națională a României

Posted on Dec 1 2016 - 11:46am by petre

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, astăzi (1 decembrie) lansează o promoție extraordinară cu ocazia Zilei Naționale a României, cu locuri la vânzare de la doar 4.99€ pe 20 de rute din București, Craiova și Timișoara, pentru călătorii în perioada 10 ianuarie – 28 februarie, asigurându-le clienților români economii și mai mari în această iarnă.

Aceste locuri promoționale incredibile, de la doar 4.99€, sunt acum disponibile și pot fi rezervate numai până la miezul nopții, Vineri (2 decembrie), doar de pe pagina web Ryanair.com.

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Aceste tarife promoționale lansate cu ocazia Zilei Naționale a României nu vor fi disponibile pentru mult timp. Locurile promoționale de la doar 4.99€ pe 20 de rute din București, Craiova și Timișoara, pentru călătorii în Ianuarie și Februarie, pot fi rezervate doar de pe pagina web Ryanair.com. Această ofertă incredibilă se va încheia la miezul nopții, vineri (2 decembrie), așa că invităm clienții să se grăbească pentru a-și rezerva următoarea escapadă de iarnă la preț redus.”

Comments

comments

About the Author