Românul desfigurat cu acid de fosta iubită, în somn, s-a căsătorit cu femeia care îl îngrijeşte

Posted on iul. 8 2019 - 12:06pm by petre

Daniel, românul desfigurat cu acid de fosta iubită, în somn, s-a căsătorit cu femeia care îl îngrijeşte. Cei doi au împreună un băieţel, David, de 10 luni. Cununia a avut loc la Timişoara, oraşul natal al tânărului de 33 de ani.

Daniel Rotariu, românul desfigurat cu acid de fosta lui iubită și rămas orb, s-a căsătorit cu tânăra care îl îngrijește după drama prin care a trecut în urmă cu aproape trei ani. Daniel nu a văzut-o niciodată pe Anna, dar asta nu l-a împiedicat să o ceară de soţie.

În iulie 2016, Daniel s-a trezit în mijlocul nopții în timp ce fosta iubită îi turna pe față un lichid fierbinte. Și-a dat seama că este acid doar după ce lichidul i-a ajuns în gură. A stat în comă 5 săptămâni la spital, dar medicii l-au salvat, însă cu un preț uriaș. A fost desfigurat de femeia cu care trăia și care a fost condamnată la închisoare pe viaţă, fără drept de eliberare condiţionată în primii 17 ani de detenţie.

Românul locuia împreună cu logodnica sa, Katie Leong, o femeie despre care românul credea că are 36 de ani, însă în realitate avea 51 de ani, în localitatea Leicester. Daniel era hotărât să pună capăt relaţiei şi să se mute. Atunci a fost atacat sălbatic de femeie.

După ce a fost salvat de medicii britanici, Daniel a început să lucreze cu Anna, o tânără asistentă, într-un centru de recuperare. „Daniel este o persoană extraordinară. Este atât de inteligent şi de amuzant. M-am îndrăgostit repede de el. Cicatricile nu înseamnă nimic pentru mine, fiindcă el este un om minunat., declara Anna, când povestea lor de dragoste a devenit publică

Cei doi au devenit în urmă cu 10 luni părinţii unui băieţel, David, şi deşi trăiesc la Nottingham, ei s-au căsătorit sâmbătă la Timişoara, într-o biserică catolică, scrie The Sun.

sursa: Observator.tv

Comments

comments

About the Author