Româncă plecată la muncă în Italia, de negăsit

Posted on sept. 30 2023 - 12:50pm by petre

O hunedoreancă, în vârstă de 39 de ani, plecată la muncă în Italia de aproximativ 16 ani, a fost dată dispărută. Femeia este din Vulcan și nu a mai putut fi contactată de membrii familiei.

Polițiștii au fost sesizați de fratele acesteia. „La data de 29 septembrie 2023, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, sora sa, Mihaela Valeria Dudaș, în vârstă de 39 de ani, plecată la muncă în Italia de aproximativ 16 ani, nu a mai putut fi contactată de membrii familiei din data de 28.10.2022”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

 

Femeia dată dispărută are o înălțime de 1,68 m, o greutate de aproximativ 70 kg, ochi căprui, păr șaten tuns scurt. Nu se pot oferi date cu privire la articolele de îmbrăcăminte. Ca semn particular, o operație chirurgicală la unul din membrele inferioare.

Persoanele care pot furniza orice informație în legătură cu dispariția femeii sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de telefon 112.

sursa Pro TV

Comments

comments

About the Author