Robu face apel la FAIR-PLAY

Posted on apr. 24 2014 - 10:18pm by aaevfzauf

robu pnlTimisoaraStiri.ro a primit la adresa redactiei un comunicat de presa prin care Nicolae Robu, primarul Timisoarei trage un semnal de alarma pentru Fair-Play in campanie electorala pentru scaunele din Bruxelles! Iata comunicatul de presa:

Timișorenii cu drept de vot se vor prezenta la urne la data de 25 mai 2014 pentru a-i alege pe cei 32 de deputați care săreprezinte România în Parlamentul European. Întotal, în Parlamentul European vor fi 751 de deputați în urma alegerilor din acest an, iar aceștia vor fi reprezentanții a peste 500 de milioane de cetățeni din 28 de state membre ale Uniunii Europene.

Ne-am dorit cu toții aderarea la Uniunea Europeanăși am obținut acest lucru. Timișoara beneficiazădin plin de apartenența la aceastăstructurăși este orașul din România cu cea mai mare absorbție a fondurilor nerambursabile acordate de Comisia Europeană, urmare a capacității dovedite de punere în operăa numeroaselor proiecte de modernizare și înfrumusețare.

Suntem cetățeni europeni, avem drepturi și obligații în cadrul Uniunii și ne sunt atribuite locuri în forurile de decizie ale organismelor europene. De aceea, avem obligația moralăde a ne prezenta la vot și a alege pe cei mai buni dintre noi pentru a ne reprezenta în Parlamentul European.

Încontextul în care începe campania electorală, fac apel la formațiunile politice care au candidați pentru Parlamentul European săfacem o campanie curată, o campanie fair-play, o campanie în care săne respectăm unii pe alții, axându-ne fiecare, nu pe împroșcarea cu noroi a adversarilor, ci pe realizările pe care le avem, singurele în măsurăsăne credibilizeze promisiunile și, împreunăcu ele, pe noi ca partide și ca persoane.

Haideți, cu toții, sădemonstrăm o datăîn plus căTimișoara este un oraș cu adevărat european, cu candidați civilizați și cu electorat civilizat! Și fie ca în final, pentru binele Timișoarei și al României, săcâștige cei mai buni!

Prof.univ. dr. ing. Nicolae Robu,

Comments

comments

About the Author