Revelion în centrul Timișoarei! Vezi programul complet

Posted on dec. 22 2014 - 8:43pm by petre

Primăria Municipiului Timișoara și Casa de Culturăîi invităpe toți timișorenii care doresc săpetreacănoaptea dintre ani în aer liber, în Piața Victoriei, unde sunt programate mai multe concerte:
21.00 – Muzicăambientală
21.30 – Flare
22.00 –  Anastasia Sandu
23.00 – Vunk
24.00 – Foc de artificii
Trupa Flare s-a înființat în 2002 sub numele Effect. Prima salăde repetiții a fost la Casa – Studenților din Timișoara, iar inițiativa înființării trupei i-a aparținut lui Ioan Popovici, chitarăși lui Dan Oros, bass, urmați de Alin Costache, tobe.
Deși are un trecut lung, trupa are o istorie scurtă, iar lansarea primului album îi plaseazăîn postura de newcomers. După3 ani de muncăși înregistrări, trupa s-a rebranduit, genul muzical abordat acum este soft rock alternativ și sub numele Flare a prezentat primul album – „By Default„ și un videoclip la piesa Recover în următoarea componență: Ioan Popovici chitară, Alin Costache tobe, Cristian Mereuța clape și Dan Simon, bass.
Timișoreanca Anastasia Sandu s-a remarcat la concursul X Factor România. Artista îmbinăcu succes stilul cu influențe pin-up cu ritmuri reggae și pop iar versurile motivaționale sunt ilustrate și prin atitudinea ei.  Primul clip lansat a fost la piesa „Hands in the Air”. Au urmat alte douăsingle-uri „E nebunie” și „Te iert”. Despre ultima piesăAnastasia spune căa scris-o cuprinsăde dezamagiri și sentimente „inițial nu urma săfie o piesăcu un mesaj optimist, dar pe parcursul ei m-am descoperit pe MINE, am înțeles acceptarea și împăcarea. I-am zis în gând mulțumesc, nu eu sunt cea care pierde, iți vei da seama singur mai târziu, pentru că  Anastasia e un copil colorat și vesel, poate mai mult de atât! Te iert fericită! ”
Vunk înseamăacum Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu și Nicu Sârghea. La început trupa s-a numit Vank  și a fost înființatăîn octombrie 1994. Înnoiembrie `99, apare primul album, numit „Voyeur”, cu 10 piese. Nu dupămult timp, Vank intrăpe toate canalele radio-tv din țarăcu piesa „Noi o scoatem la capăt”. Ulterior, piesa a devenit un hit. Cel de-al doilea album al băieților, „6 piese de 5 stele”, apare în 2001, având ca prim sigle de promovare „Regele șoselelor”. Dupănumai un an, formația revine cu un nou material discografic „Înhaine noi”. Discul includea atât piesa „All Too Young”, cu care au ocupat locul II la selecția naționalăEurovision 2002, cât și „N-am noroc” un remake al unei piese semnate Anda Călugăreanu. În2004, Vank revine cu un album Best Of, pe care apar hiturile trupei lansate de-a lungul timpului, printre care se numără: „1000”, „Balada pentru o minune”, „Lângăinima mea vine inima ta”, „Iubire cu împrumut” și altele. În2009, Vank se reinventeazăși revine sub titulatura Vunk în prim-planul scenei muzicale. Primul single a fost „La orice oră”, urmat de „Dau alarma”, „Prima noapte”, „Artificii pe tavan” și „Lacrimi de coniac”. Înfebruarie 2010, Vunk a lansat albumul „Ca pe vremuri”, iar la finalul anului, campania „Vreau o țarăca afară”.

În2011, Vunk a câștigat toate premiile posibile: Cea mai bunătrupăpop-rock, Cel mai bun album pop-rock, Premiul de excelență, Cel mai bun rock și Cea mai bunăinterpretare.
În31 decembrie îi puteți vedea pe scena din Piața Victoriei, unde vor sărbători trecerea dintre ani alături de timișoreni.

Comments

comments

About the Author