Rețeaua verde FlixBus, fără bătăi de cap spre 36 de destinații externe din România – vezi orarul și prețurile

Posted on Oct 18 2016 - 5:35pm by petre

München/Berlin/Paris/Milano/Zagreb, 14/10/16 – din august, de când firma nr. 1 în Europa și-a extins rețeaua verde în România, rețeaua s-a dezvoltat cu rapiditate. Acum poți călători din 10 orașe din România către 5 țări și 36 de destinații. Dacă vrei să călătorești în Austria, Germania, Slovenia, Italia și Republica Cehă din București, Brașov, Sibiu, Timișoara și din alte orașe din România, o poți face acum fără bătăi de cap.

Cele mai recente sondaje FlixBus arată că 75% dintre pasagerii din regiunea ECE călătoresc pentru a-și vizita prietenii și rudele, pentru a merge în vacanță sau în city break. Firma europeană sinonimă cu călătoriile pe distanțe lungi a pus accentul pe aceștia. Astfel, obiectivul FlixBus este să ofere călătorii mai simple și mai inteligente către cele mai populare orașe și evenimente culturale din Europa.

Iată o prezentare generală a curselor FlixBus: Descoperă mai multe curse pe www.flixbus.ro.

 

CURSE

FRECVENȚĂ săptămânal

Pe www.FlixBus.ro de la (€)

DIRECTĂ

CURSĂ DE LEGĂTURĂ

București, RO <> Viena, AT

7x

69,00 €

x

București, RO <> Linz, Salzburg, AT

5x

75,00 €

x

Timișoara, RO <> Praga, CZ

7x

74,00 €

x

Sibiu, RO <> München, DE

7x

78,00 €

x

Brașov, RO <> Berlin, DE

7x

91,00 €

x

București, RO <> Ljubljana, SI

4x

94,00 €

x

Arad, RO <>

4x

104,00 €

x

 

Călătorii cât mai simple

De ce au fost atrași peste 60% dintre călătorii din regiunea ECE, care nu au mai călătorit niciodată cu FlixBus? Simplitatea de planificare a cursei și de cumpărare de bilete, informațiile actualizate privind reducerile de preț prin aplicația mobilă, gratuitatea pentru 2 piese de bagaj, accesul Wi-Fi gratuit, locul garantat într-unul dintre autocarele noi cu aer condiționat și cu spațiu suplimentar pentru picioare, precum și gratuitatea anulării sau refacerii rezervării online cu până la 15 minute înainte de plecare, rețeaua extinsă de curse, confortul și siguranța în timpul călătoriilor către cele mai îndepărtate orașe europene.

Mulți dintre pasagerii noștri călătoresc cu noi pentru că suntem mai aproape de ei la nivel personal. Avem grijă de ei tot drumul și am depus mari eforturi pentru ca sistemul de peste 5.000 de angajați și peste 250 de parteneri de transport cu autocarul să funcționeze la cele mai înalte standarde, mai ales atunci când vine vorba de satisfacția și de siguranța clientului.”, a anunțat Petra Milanović, PR Manager pentru regiunea FlixBus ECE Sud.

Toate biletele sunt disponibile pe www.FlixBus.ro, în aplicația FlixBus sau la agențiile de turism partenere. Cu aplicația mobilă gratuită FlixBus pentru iOS, Windows și Android, clienții pot verifica disponibilitatea curselor și informații despre călătoria lor, își pot rezerva biletul și pot folosi instrumentul de navigare pentru a găsi stația de plecare.

 

++ Rețeaua verde FlixBus se extinde ++ Din 10 orașe din România către 36 orașe din întreaga Europa: prezentare generală a conexiunilor ++ 75% dintre pasagerii FlixBus călătoresc în vacanță, city break sau pentru a-și vizita prietenii și rudele ++ acces zilnic la cele mai frumoase evenimente culturale din Europa ++ Călătorii cât mai simple, mobilitate inteligentă ++

Comments

comments

About the Author