Record incredibil al Wizz Air!

Posted on iun. 15 2016 - 5:57pm by petre

Wizz Air, cea mai mare companie aerianălow-cost din Europa Centralăși de Est și cel mai mai transportator aerian din România dupănumărul de locuri a atins ieri un nou record – trei milioane de pasageri transportați din și către Aeroportul Internațional din Timișoara. Wizz Air a început săopereze zboruri în acest oraÅŸ în octombrie 2008, iar în februarie 2009 a urmat deschiderea bazei și alocarea unei aeronave A320.

Înnoiembrie 2014, Wizz Air a adăugat o a doua aeronavăA320 bazei sale din TimiÅŸoara si oferăîn prezent 15 rute spre 7 țări. Anul trecut WIZZ a transportat peste 590 de mii de pasageri pe rutele sale din TimiÅŸoara, ceea ce faciliteazăcrearea a mai mult de 400 de locuri de muncăîn industriile conexe din regiune.*
Devenităcea mai mare companie aerianădin România, Wizz Air va crește flota internăla 20 de aeronave pânăla sfârșitul anului 2016 și va opera de pe nouăaeroporturi, dintre care șapte sunt baze deservite de flota tînărăWIZZ. Wizz Air are în prezent peste 600 de angajați direcți, iar în acest an sprijinăexistența a 3.300 de locuri de muncăîn industriile conexe, în intreaga Românie.

Pasagerul Wizz Air cu numărul trei milioane din Timișoara, Dl. Claudiu Adrian Bodeștean a zburat marți, de la Timișoara la Londra Luton pentru un city break în capitala Marii Britanii. Întimpul check-in-ului, pasagerul a fost întâmpinat de către un tînăr jucător de fotbal în uniformăWizz Air care “l-a sancționat„ cu un cartonaÅŸ roz pe care era scrisăvestea cea bună. Bucuros și emoționat, pasagerul norocos a declarat: „ObiÅŸnuiesc săcălătoresc frecvent cu WIZZ, împreunăcu soția și copiii. Nu măașteptam săfiu atât de norocos și săfiu “sancționat„ cu cartonaÅŸul roz. Aștept cu nerăbdare următoarea călătorie WIZZ! ”

Tamara Vallois, Director de Comunicare al Wizz Air a declarat: „Astăzi ne-am dorit săle mulțumim atât pasagerilor fideli, cât și noilor pasageri WIZZ din Timișoara pentru cele trei milioane de oportunități de a zbura împreună. Călătoriile la bordul aeronavelor noastre sunt cunoscute pentru cele mai mici prețuri și pentru serviciile excepționale de la bord. Cele 3 milioane de pasageri transportați de noi în ultimii ÅŸapte ani și jumătate reprezintăde zece ori populația oraÅŸului TimiÅŸoara. Poziția de lideri pe piața aerianădin România ne determinăsăne păstrăm angajamentul de a oferi în continuare cea mai mare conectivitate între România și restul Europei, promovând dezvoltarea economicăîn întreaga țară. Suntem recunoscători săfim compania aerianăaleasăde către consumatorii noștri din Vestul României și așteptăm cu nerăbdare alte noi evenimente remarcabile „.

Comments

comments

About the Author