RĂZBOI DESCHIS LA TIMISOARA! Primarul liberal Robu acuzăPSD și cautăsprijin la țărăniști și PPDD-iști pentru a-și salva viceprimarul

Posted on iun. 2 2014 - 10:20pm by petre

No comment!

COMUNICAT DE PRESA
al Primarului Municipiului Timisoara
Nicolae Roburobu petrecere

Aflat in Singapore la cea mai mare conferinta a primarilor de orase de prim rang de importanta in tara lor si de interes semnificativ pe plan international -aseara, invitat de onoare a fost Primul Ministru, iar asta seara va fi Presedintele Statului-, am fost informat ca PSD incearca din rasputeri sa creeze noi majoritati in Consiliul Local Timisoara si Consiliul Judetean Timis si ca a scos la mezat functiile de Viceprimar, respectiv Vicepresedinte detinute actualmente de Dan Diaconu, respectiv Marian Vasile.

Vreau sa spun raspicat patru lucruri:
1. Eu am muncit enorm pt Timisoara in acesti aproape doi ani de mandat, cu rezultate pe care le poate vedea oricine si cu onestitate totala. In niciun oras din Romania nu s-au intamplat in aceasta perioada atatea transformari in bine cate in Timisoara!
2. Stiu ca sunt incomod prin corectitudinea mea, prin intransigenta mea, stiu ca exista mari suferinte la unii ca nu mai pot capusa societatile Primariei, ca nu mai pot influenta licitatiile, ca nu mai pot pune mana pe terenuri, pe cladiri -ca nu pot, spre exemplu, sa cumpere o cladire care valoreaza peste 700 000 euro cu 100 000 euro, cum au vrut sa faca si inca mai vor (e vorba, evident, de cladirea pr care a pus ochii PSD sa-i fie sediu)-
3. Atrag atentia si PSD si celor tentati sa se lase ademeniti de PSD ca acapararea de catre ei a functiei de Viceprimar in discutie ar conduce la pierderea totala a increderii mele in ei si, pe cale de consecinta, la luarea, imediata, de catre mine -in interesul public!- a tuturor atributiilor semnificative ale viceprimarilor -ambilor!-, precum si a dreptului lor la semnatura pe tot ce e important. In plus, sa nu-si inchipuie cineva ca o noua majoritate imi va impune mie lucruri incorecte! La orice tentativa de incorectitudine, Procuratura, Politia, DNA-ul, etc. vor fi sesizate prompt chiar de catre mine, cu plangere penala la nivel individual pt votantii de incorectitudini!
4. Stimati colegi de la PNTCD si PPDD, aveti de optat intre o posibila victorie de moment -extrem de sterila, insa- si o constructie solida si fertila, una aducatoare cu sine si a mult doritei clarificari si coagulari ideologice, macar acum, in al 25-lea an de la Revolutie (m-am adresat si PPDD-lui pt ca eu consider ca ce a mai ramas din PPDD reprezinta aripa sa de dreapta, stanga fiind deja de mult absorbita de PSD). Cu PSD nu ne-a iesit bine nici PNL-ului, nici PDL-ului, nici PPDD-ului devenit decimat si, judecand lucrurile mai profund, nici PNTCD-ului. Nu ne-a ajuns?!

sursa: Nicolae Robu, Facebook

Comments

comments

About the Author